Használt-e már valakinek Allen Carr könyve a leszokásban?
Szia, próbáltam mindent, tapaszt, rágót, sportot, tanulást és még a barátnőm könyörgése sem segített. Később letöltöttem Carr könyvét már az elején tudtam hogy ez használni fog, meghallgattam egyszer majd 2 hétig nem cigiztem és utána elmentem sörözni a haverokkal majd rágyujtottam.. Később önerővel letettem 1 hónapra majd megint visszaszoktam egy gyenge pontomon. Szerencsére sikerült erősen elhatároznom magam, aztán hetekig minden éjjel 1 órát hallgattam a könyvet, sikerrel.
Egy 11 hónapja nem dohányzó.
meghallgattam a hangoskönyvet, aztán 3 hó
napig nem gyújtottam rá, aztán visszaszoktam, rá 1 évvel elolvastam a könyvet és kiderült,hogy hangoskönyvben fomtos infók maradtak ki nálam pont azokról a hibákról amik visszaeséshez vezetnek... 2. próbára már több mint 1 éve nem dohányzom, sõt kimondottan zavarnak a bagósok, mert bûzlenek... am 13 év napi átlag 2 doboz barna sophianet szívtam.
Szia, hogy állsz a leszokással? Én tegnap este fejeztem be a könyvet. Ma reggel szívtam el az utolsó cigit.
Persze azt nem írhatom, hogy egész jól működik, mert még csak pár órája, viszont egyáltalán nem vagyok feszült, és bár gondolok rá, de nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!