Szerintetek a cigi drágulása, meg az, hogy júliustól csak tabakban lehet kapni mennyire folyásolja be az átlagembert a leszokásban?
Figyelt kérdés
Ahogy az ismerettségi körömet nézem, 10-20%-ban szerintem igen.2013. ápr. 20. 15:10
1/6 anonim válasza:
Én akkor is annyit fogok szívni, mint most! :)
2/6 anonim válasza:
Engem nem befolyásol semennyire. Akkor majd veszek cigit ott. És akkor mi van? Meg kell szokni.
3/6 anonim válasza:
Amúgy hol van az, hogy csak tabakban lehet kapni? Ez nem is igaz.
4/6 anonim válasza:
Aki kevesebbet cigizik vagy alig-alig azt talán befolyásolja de egy igazi dohányos pont leszarja hogy hol, mennyiért kapni:D
5/6 anonim válasza:
Én keveset cigizek, de nem fogok leszokni. Főleg egy ilyen hülye törvény miatt nem.
6/6 anonim válasza:
Milyen üdvözítő, hogy mindenkit felvet a pénz. Kiváncsi lennék, ha pl 2000 ft lenne egy doboz cigi, akkor is leszarná mindenki, és megvenné?
Én akkor inkább meggyújtanám kint a bokrot, és jó mélyeket inhalálnék belőle.
Amúgy dohányos voltam. Nemrég tettem le, közrejátszott az is, hogy 1000 ft fölé akarják vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!