Hogyan segíthet a leszokásban egy könyv? (Allen Carr)
Olvastam, hogy sokaknál bevált Allen Carr könyve, elolvasták és le is tudtak szokni a cigiről. Hogyan? Mit tud az a könyv, hogy 20 év után simán leteszi az ember a cigit?
Le szeretnék szokni... 28 éves vagyok és reggelente kiköpöm a tüdőm. :( Szeretném felnevelni még a fiam, nem pedig kórházi ágyon tengődni majd 40 évesen.
Többször próbálkoztam a leszokással, simán félretettem, borezonanciás vacakon voltam, agykontrollt is bevetettem, de úgy érzem én nagyon szeretek cigizni, nekem ezek egyike sem vált be még sajnos.
Most már így 14-15 év után elegem lett, az 1. emeletre alig tudok feljönni, nehezen kapok levegőt, le akarok szokni!!!
Van tapasztalatotok a könyvvel kapcsolatban? Tényleg segít?
Esetleg más, amivel megpróbálhatom a leszokást?
Minden ötlet érdekel!!!
Ha képes vagy az önhipnózisra,akkor segít a könyv!
Ha nem vagy képes rá,kénytelen vagy magadra hagyatkozni!
Egyébként az első cigi is önálló döntés volt és az utolsó is az lesz!
Hajrá!
Olvastad a könyvet?
Rávezet arra, hogy le akarj szokni, hisz nincs is szükséged rá.
Egy fontos szabály van, lassan olvasd, vagy hallgasd, rágd át magad a szövegen, gondolkodj róla.
Köszi a válaszokat!
Nem, még nem olvastam a könyvet, épp ezért kérdezem, hogy tényleg hatásos egy könyv? Letöltöttem, csak időt kell rá szánnom, hogy elolvassam.
Elektromos cigi... vettünk egyet, igazából a férjem használta, miután betiltották a munkahelyén a dohányzást. Egy ideig használta, most meg a fiókban áll. Beleszívtam én is.. hááát. Igaz nem 20 ezres, hanem egy jóval olcsóbb fajta, de valahogy nem pótolja a cigit. A mozdulatsort, a szokást persze igen, de mikor letüdőzöm mintha csak levegőt vettem volna.
Jaj, olyan nehéz. Erőt kell vennem magamon. Átrágom magam a könyvön, hátha...
Ja.. a hipnózissal kapcsolatban... nem tudom mennyire ismeritek az agykontrollt, nekem beválik, a tanfolyamot is elvégeztem, sok mindenben tudom használni az ott tanultakat, de a cigi leszokás nem ment vele. 3* álltam neki egy 30 napos leszokó programnak, de semmi. Még jobban kívántam, mint előtte. Mert, ami tilos, azt annál jobban akarom sajnos. :(
4.
Hát amikor én beleszívok a cigimbe, jó mélyen letüdőzöm és megkérdezem magamtól mire jó, akkor csak annyi a válaszom, hogy egyszerűen olyan finom.
Nem tudom miért ez az érzés, mikor annyian undorodnak tőle, de én nagyon szeretem a cigi ízét, főleg kávé mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!