Van valaki aki részt vett Allen Carr szemináriumán és nem sikerült leszoknia? Van aki részt vett a megerősítő szemináriumokon? Valaki élt a pénz visszafizetési garanciával?
Hy!
Én nem vettem részt rajta,de viszont sikerült leszoknom!
Egy két hasznos tanácsot talán tudok adni.
Semmmi nikotin pótlót ne használj mert attól érzed a hiányt(többször próbáltam ilyen pótlókkal leszokni és mindegyiknél éreztem a tüdőmben a hiányt-ezek nélkül nem éreztem a hiányt állandóan)Szóval az összes ilyen szer ,meg terápia humbuk.
Egyik napról a másikra tettem le,kerültem a dohányosokat is,a mubnkahelyen is sokszor nem mentem el szünetre inkéább dolgoztam,sőt a szabadidőmben is kerestem olyan dolgot amivel lefoglaltam magam(pl maketteztem)A lényeg az hogy aktívan töléts el minden percet,így gyerekjáték lesz leszoknod.Nem lessz vészes,annyi hogy időközönként vannak holtpontok amiken át kell esni de ilyen nem sok van ,de iklyenkor jusson eszedbe ha már kibírtál egy hetet akkor a második hét miért ne menne...Nekem az első hét fel sem tűnt,annyira jól elment,még Én is csodálkoztam rajta.Na jó mégvalami nagyon nagy segítség volt,akkor együtt voltam egy szerelmemmel,és felhőtlen volt minden és egyzserűen sinen voltam(közben mindenki vissza akart szoktatni-sok volt az érdekember körülöttem akkoriban).Ami pótcselekvéseim voltak mikor rajtam volt a hiány:füstölők,és ropizás ezerrel.Nekem egy évig tartott az hogy bármikor rágyújtottam volna,ezután már természetes volt hogy nem dohányzom!Azzal hogy leszoktam,több embert is inspiráltam,mert mindenki úgy állt hozzá hogy ha Én leszoktam akkor nekik miért ne menne.
Mikor letettem a cigit,jobb volt a teljesítésem mindenben,még az ágyban is,lépcsőzésben is.A ruháim a szobám tisztábbak,csak leszokás után jöttem rá hogy láncra voltam verve.
Remélem sikerül leszoknod!Sokk sikert és kitartás!
Foglald le magad!
Ha már kibírtál egy hetet akkor miért ne menne a második hét? :)
Lehet hogy tényleg Te fújod fel... :)
Ki fogod bírni!
Elmesélem hogy leszokni a cigiről sokkal könnyebb mint fogyókúrázni!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!