Tegnap elmentem vízipipa ásványt venni, de nem vagyok 18éves . Tudtommal az ásvány nemtartalmaz nikotint ezért 18éven aluliaknak is kiadják. Bementem az egyik trafikba és közli az eladó hogy a boltba nemmehetek be. Mondtam neki hogy csak ásványt szeretnék de azt flelte hogy nemvagyok 18 akkor nemlehetek a boltban sem. Tehát kiadhatják 18 éven alulinak de a boltba nem mehetek be . Akko most mivan?
Minden trafikra a következő van írva: 18 éven aluli NEM TARTOZKODHAT bent.. Magyarul, nem mehetsz be, és ha személyit kérnek, és nem vagy 18, nem adhatnak el neked. Ebből van a sok hiszti, hogy unalmába az anyuka cigizik, de nem mehet be cigit venni gyerekkel, az ajtóból meg nem kérhet és nem is adnak neki.
2013. júl. 27. 10:30
2/7 anonim válasza:
Hát az van, hogy nem mehetsz be a boltba, szóval vásárolni sem tudsz ott, mert nem lépheted át a küszöböt. Baromság ez a dohánybolt dolog, ne próbálj benne ésszerűséget keresni... Meg úgy egyáltalán semmiben, amiket mostanában kitalálnak. Csak a nagyobb problémákról próbálják elterelni a figyelmet. Az emberek emiatt bosszankodnak, mint ahogy most te is, és akkor kevésbé figyelnek arra, hogy odafent hogyan teszik tönkre az országot.
2013. júl. 27. 10:31
3/7 anonim válasza:
Igen ez pont így van. Sajnos. A logika megvillant a sok politikusnak.
2013. júl. 27. 10:32
4/7 anonim válasza:
a cigihüvelyt sem adhatják ki, pedig abban sincs nikotin. Nem azon múlik, hogy van-e benne nikotin, hanem hogy dohányzáshoz való kellék, ezért nem adják oda.
Ilyenkor az van, hogy majd pipázol ha nagy leszel, most még kicsi vagy. :)
2013. júl. 27. 11:26
5/7 anonim válasza:
Megkéred hogy dobja ki az ajtón te pedig bedobod a pénzt.
2013. júl. 27. 15:29
6/7 anonim válasza:
Akkor megkérdezném, az első válaszoló miért lett lepontozva? Mert normális választ adott? Vagy mert sok hülyével ellentétben ő elsőre is megérti, hogy "18éven aluliaknak belépni tilos" ? Nem mondta, egy szóval sem, hogy egyet ért a törvénnyel, tényeket írt le, erre le lett pontozva. Aki megérti a piros karikában a 18as számot, az haszontalan választ ad?:) Akkor csak hőbörögjünk tovább, az majd biztos hasznos lesz.
HÜLYE IDIÓTÁK!
2013. júl. 27. 16:56
7/7 anonim válasza:
Az ásvánnyal vízipipázásnak köze nincs a dohányzáshoz.
Ne Nemzeti dohányboltban keresgélj. VP ásványt szerintem árulhatnak máshol is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!