elküldtek engem tüdőszűrőre (17 éves vagyok cigizek iszok is) megvolt a tüdőszűrő aztán azt mondta nekem az orvos hogy 24% ban van kialakulva bennem a rák valami ilyesmit magyarázott? akkor most megfogok halni? xD vagy mivan? senki sem magyarázta el nekem hiába kértem.....
Igen, garantáltan meg fogsz halni. Vazze, nagyon vigyázz mert már 17 éve haldokolsz!!!!
2011. aug. 28. 02:19
2/24 anonim válasza:
az szép,gratulálok.
xD?komolyan veszed az a lényeg."valami ilyesmit magyarázott.."ez is mi?talán ha figyeltél volna..de ha ugyanígy röhögve tetted fel a kérdésed,ne csodálkozz.amúgy meg kötve hiszem,hogy ha valóban az lennél valószínűleg tudnál róla,és nem csak félmondatos válaszokat kaptál volna,ahogy itt leírtad.de a legegyszerűbb ha szépen visszamész,vagy felemeld a telefont...
2011. aug. 28. 02:25
3/24 anonim válasza:
24%-ban van benned kialakulva a rák? Na az érdekes...
Amennyire én tudom, a "rák" tulajdonképpen egy daganat, ami egy csoportnyi sejt túlburjánzása, ezeknek a sejteknek felgyorsul az anyagcseréje, ezért lehet pl. izotópos vizsgálattal keresni a daganatot.
Szerintem vagy van, vagy nincs. Vagy jóindulatú vagy rosszindulatú. És ha tényleg talált volna valamit, akkor nem itt írogatnál, hanem bent lennél egy kórházban, ahol mintát vennének belőle, elküldenék szövettani vizsgálatra aztán attól függően küldenének vagy sebészhez, vagy sugárterápiára, vagy "kemóra".
De jobb lett volna ha rendesen figyelsz arra amit magyarázott az orvos.
2011. aug. 28. 02:31
4/24 anonim válasza:
Hú de sok agyad lehet...azt nem mutatta ki a röntgen hogy nincs a fejedben semmi???:DDD
Gondolom a doki azt próbálta elmagyarázni, ha így folytatod a füstölést, nem úszod meg tüdőrák nélkül.
2011. aug. 28. 02:33
5/24 anonim válasza:
Szedj sok antioxydánst (C,A,E vitamin szelén) ezek meghosszabbítják a rák elleni harcban az életedet.
Tartsál 1000 mg C vitamin kúrát !! Ma már olcsók a mega dózisú c vitaminok
2011. aug. 28. 03:07
6/24 anonim válasza:
Lol, előző, te se lehetsz túl értelmes... biztos rákos, és még el se magyarázták neki, hogy mi van, 2 órával utána meg már otthon netezik vígan. Szerintem nem figyeltél / hülyén magyarázták el, de én is azt tartom valószínűnek, hogy 24%-al több az esélye nálad, mint egy átlagos dohányzónál, vagy egy nemdohányzónál, nemtudom... de szerintem ha rákos lennél, és egy orvos is észrevenné akkor tudnál róla baszod :D
2011. aug. 28. 04:41
7/24 anonim válasza:
Előző, hát te aztánnem vagy értelmes. Tudhatnád, hogy 100 mg-os C vitamin kúrát tartanak az amerikai rákorvosok a betegeknek. És az antioxydánsok jók a rák ellen vívott harcban. Az pedig miért lenne meglepő ha otthon netezik aznap, mikor kiderűlt ? A rákkal nem kell befeküdni egyész napra a korházba.
2011. aug. 28. 05:53
8/24 anonim válasza:
De nem is engedi úgy haza az orvos hogy nem beszélt a szüleivel vagy ő nem értette meg rendesen.
2011. aug. 28. 11:38
9/24 anonim válasza:
Mi az, hogy "24% ban van kialakulva bennem a rák".
Vagy rákos vagy, vagy nem! Ez baromság!
Szerintem menj el másik orvoshoz egy komolyabb vizsgálatra.
2011. aug. 28. 11:44
10/24 A kérdező kommentje:
skacok ma visszamentem az orvoshoz és a válasza ez volt: tegnap elmagyaráztam te bajod ha nem bírod felfogni. szóval ezek szerint nagyon jó az orvosom vagy csak engem rühell ennyire... valószínűleg ma elmegyek a korházba vagy nemtudom és utánaérdeklődök hogy akkor most mi is van... és állítólag a rákot egy amerikai volt orvos vagy ki szódabikarbónával kezeli... mivel rájött hogy a rák egy gomba és a gombát szódabikarbónával lehet megölni... erről mit gondoltok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!