Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most akkor mivan? Rákos vagyok?

Most akkor mivan? Rákos vagyok?

Figyelt kérdés
elküldtek engem tüdőszűrőre (17 éves vagyok cigizek iszok is) megvolt a tüdőszűrő aztán azt mondta nekem az orvos hogy 24% ban van kialakulva bennem a rák valami ilyesmit magyarázott? akkor most megfogok halni? xD vagy mivan? senki sem magyarázta el nekem hiába kértem.....
2011. aug. 28. 02:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Sajna vannak ilyen tapló dokik!

Megvizsgálnak, felírnak valamit, de hogy részletesen elmondják mi bajod van , na azt nem! És ha meg merem kérdezni akkor még én kérek bocsánatot.

2011. aug. 28. 12:21
 12/24 anonim ***** válasza:

A fölösleges C vitamint kihugyozod.

A rákok a vízszennyezéstől és az éttermi szakácsoktól döglenek.

Neked XD típusú memóriarákod lehet.

Ha bagózol és piálsz 17 évesen, kezdj el nőzni is! Mielőtt meghalnál, tudd meg mi a ráknak születtél.

2011. aug. 28. 12:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Van olyan elmélet hogy a Rákot a Candida gomba okozza és arra jó a lúgosítés, de el kell hagynod a cukrot is
2011. aug. 28. 16:09
 14/24 anonim ***** válasza:
húvazze, nem csak rákos, gombás is vagy
2011. aug. 28. 18:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Anyád hol volt ma mellőled? Azért ez fura nekem, hogy egyedül kellett visszamenned. Most akkor mi van, tényleg rákos vagy???
2011. aug. 29. 01:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Lófaszt rákos, de mindenki elküldené a rákba.
2011. aug. 29. 01:35
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha rákos lennél nem beszélt volna így veled, különben ő még a praxisát is elveszthetné.

Lúgosítás meg hülyeség, egyél több zöldséget ha savas a gyomrod az hosszú távon segít.

2011. aug. 29. 07:53
 18/24 A kérdező kommentje:
azt mondták kialakulóban van még... szóval van még pár évem... anyám meg egyedül nevel szal...dolgozott
2011. aug. 29. 14:27
 19/24 anonim ***** válasza:

A lugosítás éppenhogy jó ! Minden modern étel savasít és az jó a rák és a gomba ellen.

Szedjél 100 mg-os C vitamint az erélyes antioxydáns ami rák ellen kiváló

2011. aug. 29. 14:29
 20/24 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó, nem tudod mi az a lúgosítás, még leírni sem tudod rendesen.

A zöldségek elvégzik azt a feladatot amit ti "lúgosításnak" hívtok.

Ezzel csak és kizárólag a gyomor sav erősségét lehet időlegesen változtatni, de ha bármi is igaz lenne amit mondtok, akkor szép nagy klór gázos böfögések kíséretében történne, ami viszont a nyelő csövet kezdheti ki hosszú távon. De erről híradás még nem történt szóval a lúgosító porok baromságok. Ugyan ezt lehet elérni zöldséggel és még az egészségedet is erősíted vele.

A lúgosító poroknak az a trükkje hogy az mg és a ca görcs oldó illetve allergia ellenes hatásuk van, a kisebb irritációkat görcsöket feloldja, mások szerint ez csoda. De tanult ember tudja hogy ez nem a lúgosításról szól.

Ha lúgos lenne a gyomrod bele is döglenél.

2011. aug. 29. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!