Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Angliába mivan a dohányzási...

Angliába mivan a dohányzási tilalommal?

Figyelt kérdés
Glasgow-ba készülődöm hónapokon belül dolgozni. Hallottam, hogy tilalom van dohányzásilag. Mit is kell tudni erről?
2011. aug. 15. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Glasgow Skócia. Ne angolozd le majd a helyieket, mert megvernek. Én Londonban jártam, ott az utcán is dohányoztak az emberek. Zárt helyen tilos, de az éttermek kerthelyiségeiben lehet. Megállókban, állomásokon szintén nem lehet. De még egyszer mondom én LONDONról beszélek, ami Anglia, a skótoknak viszont van saját parlamentjük, lehet, hogy ők szigorúbb szabályokat hoztak. Tájékozódj, kérdezz meg kint lévőket. [link]

[link]

Remélem tudtam segíteni.

2011. aug. 17. 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Uhh! Köszönöm szépen! Tudtál igen! Erről nem is tudtam, hogy brenkósok erre :O :D De akkor megjegyzem! :)
2011. aug. 17. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is Londonról tudok csak nyilatkozni: ott még a köztereken sem szabad ELVILEG, de kinn kell hogy legyen erre jelzőtábla hogy tilos!

Remélem hasznos voltam. B.

2011. aug. 17. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy évig laktam Londonban, nem vettem észre, hogy Isten szabad ege alatt bárhol is tilos lenne cigizni. De zárt térben sehol sem volt megengedve ott sem.
2013. júl. 27. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!