Most 14éves vagyok és anyám megtudta hogy cigizek most hivott hogy nagyon gyorsan menjek haza suli után mert megtudta hogy mivan és nagyon félek nem merek haza menni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 10:44
1/10 anonim válasza:
Menj haza, és vállald a következményeket.
szerintem jól le fog cseszni,de túl éled
2/10 anonim válasza:
Ha elég felnőttnek érzed magad a bagózáshoz, akkor ahhoz is legyél felnőtt, hogy ezt felvállald a szüleid előtt.
3/10 Réti bubuzér válasza:
Ha a cigizéshez elég nagynak érzed magad, akkor ezt is vállald, kis pöts.
4/10 anonim válasza:
Menj haza, de ne feleselj, ne neked álljon fejjebb, mert akkor mégjobban felidegesíted, és rosszabbul jársz. Mondd, hogy iagaz van, sajnálod, de tényleg ne légy szemtelen! De tényleg menj, mert minél később érsz haza annál rosszabb.
5/10 anonim válasza:
Ha ahhoz elég nagylány vagy, hogy cigizz, akkor ahhoz is legyél elég nagylány, hogy vállald a következményeit az anyukád előtt.
Egyébként ha most nem mész haza rögtön, és húzod a dolgot, azzal csak tovább rontod a helyzeted. Képzeld magad az anyukád helyébe!
6/10 anonim válasza:
Mit tegyél? Mit tehetnél??!! Eddig mit tettél? Nem hallottál még arról hogy a dohányzás mennyire megnöveli a tüdőrák és egyéb betegségek esélyét? Egyébként ma már egyáltalán nem divat a dohányzás, szerintem te inkább csak ezért szívod... Amúgy mennyit szívsz egy nap, ez sem elhanyagolható! Szerintem is vállald a következményeket. Nem fog agyonverni, sem elzavarni anyukád!
9/10 anonim válasza:
Nekem megtudta( nem vagyok ráálva néha elszívok jópárat XD a lényeg hogy megtudta mondtma h csak kipróbáltam 1 szál volt az egész és krvaszar. le se baszott csak annyi hogy remélem megbántad:D
10/10 anonim válasza:
(előre is megbocsáss) de hihetetlenül hülye vagy! 14 évesen cigizni?! én vagyok 13 és soha nem is akarom kipróbálni sem mert vagy 20-30 évvel lerövidítheti az életed! és am is... fizessek havi 30ezret a halálért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!