Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hagyott el? Amikor a 2. babaval terhes lettem attol a naptol amikor megtudta, elkezdett discozni es fiatal csajokat szedett fel. Szoval teljesen megörült, haza is csak zuhanyozni es aludni jart.
Te jó ég.. megbocsájtani ennyi megcsalást? Figyelj. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeid ne úgy nőjenek fel, hogy az anyjuk tiszta ideg, egy ilyen mocsok apa mellett, inkább hagyd el... nem csak a te érdekedben, a gyerekeidében is. Rám sem kíváncsi az apám, szóval igen, van ilyen, hogy valakit a gyereke nem érdekel... Remélem valamit segítettem.
72es
Elképesztő a történeted és nagyon nagyon sajnálom. Remélem a kisbabád sok erőt ad majd neked ahogy látod szépen fejlődni. Ne gondolj erre az emberre, egy könnycseppet sem ér meg. Én a helyedben nem hogy nem keresném hanem még a telefonszámot is lecserélném, az ügyvédemmel meg szépen intéztetnék egy kis gyerektartást. Ilyen nincs, hogy így lelépjen valaki. Én babysitterként dolgozom külföldön, nagyon is belelátok "számomra idegen" családok mindennapi dolgaiba, de ilyen morbid dolgot még csak hallani sem hallottam, hogy az derüljön ki valakiről, hogy még a származásáról is hazudott. Nagyon sajnálom tényleg és rengeteg erőt kívánok és sok egészséget Nektek a picikkel.
21/Leányzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!