Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert hagyott el? Amikor a 2....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hagyott el? Amikor a 2. babaval terhes lettem attol a naptol amikor megtudta, elkezdett discozni es fiatal csajokat szedett fel. Szoval teljesen megörült, haza is csak zuhanyozni es aludni jart.

Figyelt kérdés
Aztan elment egy fel eve külföldre es azt mondta, hogy menjünk utana, mert ö nem akar itt nemetorszagban maradni. De mar 3 hete ki van kapcsolva a telefonja es nem jelentkezik.2 het mulva szülök, teljesen ki vagyok idegileg. Miert csinalja ezt? Mar többször is megcsalt, mindig megbocsajtottam neki es erre most a gyerekeire sem kivancsi? Biztos uj baratnöje van, de akkor sem ertem, hogy a gyerekeit, hogy tudja ilyen egyszerüen elfelejteni!
2010. máj. 23. 19:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igazad van.Megprobalom elfelejteni,es remelem tenyleg minden rendbe jön...Köszi a valaszodat egy kicsit megvigasztaltal.
2010. máj. 24. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!