Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti mit válaszoltok arra, ha...

Ti mit válaszoltok arra, ha megkérdezik, hogy miért dohányoztok?

Figyelt kérdés

Valahogy azt egy nem dohányzó nem tudja felfogni, hogy "mert szeretek!" és jönnek, a "jajj, tönkre teszed magad, hogy lehet azt szeretni!"

Van erre olyan válasz, ami után nem kezdenek el meggyőzni, hogy tedd le a cigit?

2013. júl. 1. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

"Büszkén verik a mellüket, hogy a megkeresett pénzükből arra költenek, amire csak akarnak, még ha az cigi is, és magasról tojnak mindenki másra."

No, ezt nagyon jól megmondtad, teljesen igazad van! Figyelj: te keresed meg az én pénzem? - Nem. Te teszed magad tönkre? - Nem. Te döntöd el, mire költsem a pénzem? - Nem. Van valami közöd ahhoz, hogy más hova teszi a pénzét? - Nincs.

Ha én tönkre akarom magam tenni, akkor megtehetem. Megkeresem a rávalót, nem lopok, csalok és hazudok, hanem tisztességes munkám van. Úgy gondolom, hogy azért tart ott ma Magyarország, ahol; mert olyan emberek lakják, mint te. Úgy veszem észre, te nem nagyon tudsz mit kezdeni a silány kis életeddel, ezért inkább beleköpsz a másik levesébe, kötözködsz, hisztizel, és mások életében turkálsz. Ha mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva, és nem máséval, sokkal előrébb tartanánk.

No, szerintem EZ a szánalmas, és nem az, hogy valaki füstöl-e vagy sem...

:)

2013. júl. 4. 10:17
 12/14 anonim válasza:
8as hozzászóló na pont az ilyen agyalágyultakat kéne büntetni de rendesen. Már ne is haragudj, normális vagy? Már azzal hogy cigizel bebizonyítod, hogy nem vagy normális, de még hogy itt vered a melled, mintha valami világmegváltó dolgot tennél, szidod azokat, akik próbálnak egészségesen élni, na erre mondom azt hogy sárgaház az utca végén. Tipikus bagós hozzáállás: egy érvet nem tud felhozni a dohányzás mellett (mert nincs is), aztán meg az ellene szóló nyomós érveket ilyen hülye indokokkal próbálja megválaszolni, hogy joga van hozzá. Jogod van hozzá, hogy rágyújtsál a sz*rodra, amíg másokat nem zavarsz vele. Kimész a pusztába és ott szívhatod magad halálra a rákrudacskáddal. (Ja és a passzív dohányzással igenis szívod be a nikotint ugyanúgy, max nem akkora mennyiségben.) De ne az egészséges emberek életét b*szd el amiatt, hogy hülyének születtél. Már eleve súlyos pénzeket kell rákölteni, hacsak a mai világban valaki nem milliárdos, már nem érné meg. Az egészséged és ezzel együtt az értelmi színvonalad is a nullára redukálódik, és a mi adónkon kell fizetni a sok rákos gyógykezelését, akik már 12 éves csitri/suhanc koruktól cigiznek a hülye haverjaik miatt. A sok beteg még büszke is rá. Aztán majd siránkozol, hogy jaj miért pont te vagy a rákos, miért ver a Jóisten... Egy szó mint száz, letojom hogy te gyilkolod magad, de ha közterületen a pofámba fújod a sz*rodat, esküszöm rendőrt hívok. Mindenkinek joga van az élethez, a nemdohányzóknak is. Ne várd el, hogy ők alaklmazkodjanak a sok primitívhez aki bagózik. Az kéne még... a buszmegállókból kitiltás is egyike volt a kormány legértelmesebb döntéseinek, néha szívesen felrúgtam volna egy-két tini p*csát, akik reggel hatkor azzal indították a napot, hogy odafújták a cigijük füstjét, a mi, nem dohányzók legnagyobb örömére...
2013. júl. 15. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor megfogod a kis nemdohányzó habtestedet, és arrébb állsz onnan, ahol fújják a füstöt! Tudod, okos enged... És itt most te vagy a szamár. Tudod, az autók után se muszáj futni, hogy belélegezd a benzin füstjét - na, akkor a bagósok mellett se muszáj ott állni, hogy aztán rinyálhass, hogy neked az arcodba fújták a füstöt. Annyira felfújjátok ezt a dolgot, pedig nagyon egyszerű rá a megoldás.

Igen, károsítom magam, de megint felteszem a kérdést: neked ehhez mi közöd van? Én pénzem, és én egészségem. Szakadjatok már le erről, ti meg a sok GMO-s kaját veszitek, teli transzzsírokkal, ami százszor veszélyesebb a ciginél... Én beleszólok? Nem. Akkor te se tedd.

2013. júl. 16. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Én pontosan azt, hogy "mert szeretek". Ha elkezd pattogni a tüdőmről, megmondom, hogy semmi köze hozzá. Ha továbbpattog otthagyom.
2013. júl. 23. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!