Ti mit válaszoltok arra, ha megkérdezik, hogy miért dohányoztok?
Valahogy azt egy nem dohányzó nem tudja felfogni, hogy "mert szeretek!" és jönnek, a "jajj, tönkre teszed magad, hogy lehet azt szeretni!"
Van erre olyan válasz, ami után nem kezdenek el meggyőzni, hogy tedd le a cigit?
"Büszkén verik a mellüket, hogy a megkeresett pénzükből arra költenek, amire csak akarnak, még ha az cigi is, és magasról tojnak mindenki másra."
No, ezt nagyon jól megmondtad, teljesen igazad van! Figyelj: te keresed meg az én pénzem? - Nem. Te teszed magad tönkre? - Nem. Te döntöd el, mire költsem a pénzem? - Nem. Van valami közöd ahhoz, hogy más hova teszi a pénzét? - Nincs.
Ha én tönkre akarom magam tenni, akkor megtehetem. Megkeresem a rávalót, nem lopok, csalok és hazudok, hanem tisztességes munkám van. Úgy gondolom, hogy azért tart ott ma Magyarország, ahol; mert olyan emberek lakják, mint te. Úgy veszem észre, te nem nagyon tudsz mit kezdeni a silány kis életeddel, ezért inkább beleköpsz a másik levesébe, kötözködsz, hisztizel, és mások életében turkálsz. Ha mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva, és nem máséval, sokkal előrébb tartanánk.
No, szerintem EZ a szánalmas, és nem az, hogy valaki füstöl-e vagy sem...
:)
Akkor megfogod a kis nemdohányzó habtestedet, és arrébb állsz onnan, ahol fújják a füstöt! Tudod, okos enged... És itt most te vagy a szamár. Tudod, az autók után se muszáj futni, hogy belélegezd a benzin füstjét - na, akkor a bagósok mellett se muszáj ott állni, hogy aztán rinyálhass, hogy neked az arcodba fújták a füstöt. Annyira felfújjátok ezt a dolgot, pedig nagyon egyszerű rá a megoldás.
Igen, károsítom magam, de megint felteszem a kérdést: neked ehhez mi közöd van? Én pénzem, és én egészségem. Szakadjatok már le erről, ti meg a sok GMO-s kaját veszitek, teli transzzsírokkal, ami százszor veszélyesebb a ciginél... Én beleszólok? Nem. Akkor te se tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!