Van valami, ami lerövidítheti a füvescigi hatóidejét? Amivel hamarabb magunkhoz térhetünk? Bármilyen módszer érdekel.
tegnapi 20:21 vagyok
es mi lett a vege ? levagta faterod ocseden vagy minden sima volt ?:D
ja, a stressz helyzet tényleg felébreszti az embert. Be voltunk tépve haverommal, visítotunk mindenen, közben bicajoztunk hazafelél, de már sötét volt, és biciglin lámpa meg nem volt. jöttek a zsaruk, sima igazoltatás, egyől full kijózanodtunk mindketten , igaz nem mertünk egymásra nézni, mert akkor uti elkapott volna minket a röhögés :D de a zsaruk csak annyit mondtak, mivel nincs lámpánk, ne az úton közlekedjünk, és további kellemes eltét kívántak és ennyi volt, utánna megint szakadtunk a röhögéstől :D
nem kell parázni betépve, ha kell összeszedi magát az ember, és szerintem full normálisabb a betépett ember, mint a részeg. szeritem legalábbis így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!