Jó módszer a leszokásra?
Figyelt kérdés
Úgy csinálnám, hogy rágyújtanék, de nem tüdőzném le, csak a számba szívnám be a füstöt. A nikotin éhségem is megvan, de szerintem inkább csak a rituálé hiányzik, illetve talán ilyenkor el tudom hitetni magammal, hogy tényleg cigizem.
Csak attól féleg, hosszú távon be-be csúszna egy-két mélyebb slukk...
2011. febr. 9. 16:07
1/4 anonim válasza:
NEM!
Nikotin szívódik fel a nyálkahártyából is. És a rituálé is megmarad!
Ha le szeretnél szokni akkor a dohányt mint olyat sajnos el kell felejtened.
Tapasz, rágó, elektromos cigi sokkal jobb megoldás.
De mindnél kulcs az akaraterő.
Sok ember dicséri Allen Carr könyveit én nem ismerem, de szerintem nézz utána.
3/4 anonim válasza:
Ha csak vergődsz meg nyávogsz, kifogásokat meg módszereket keresel, az nem jó mód a leszokásra. Ha eldöntöd magadban és azt mondod, hogy kell a tökömnek ez a felesleges büdös sz@r, és egyszerűen nem gyújtasz rá többet, akkor le fogsz szokni. Ha ezt nem tudod így eldönteni magadban, ha kibúvókat keresel, meg majd holnap, akkor reménytelen.
4/4 anonim válasza:
ahanyszor ragyujtanal egyedul vagy tarsasagban, kb egy ego cigi idotartamaig fogj egy papirdarabot vagy akarmit es gyurjed, hajtogasd. Nekem bejott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!