Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mondanátok nagyon jó és...

Mondanátok nagyon jó és súlyos okokat a leszokásra? És miért most, miért ne később?

Figyelt kérdés
Szeretném magam minél jobban meggyőzni és rászánni. Ehhez kérek motivációs segítséget. Lehet bármi, durvább is, talán az is segít. Csak azt kérem, hogy egymással ne vesszetek össze. :)
2011. júl. 13. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Képzel el, ahogy a nagyapám szó szerint megfulladt a cigi miatt.
2011. júl. 13. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne dögölj meg rákban fuldokolva szenvedve.
2011. júl. 13. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:

jaj, ezt most nem rájátszásnak, de egyik nő az utcánkból egész fiatal kora óta dohányzott, és odáig fajult a dolog, hogy nem tudott feljönni a házáig, 10 méterenként állt meg levegőt próbálni venni, a köhögése pedig: nem tudott úgy elmondani egy mondatot, hogy ne köhögjön bele legalább 2szer. Azóta már nem kell megállnia... :,( Ha nem láttam volna, nem hinném el.

szóval ne dohányozz, nem szép halál.

2011. júl. 13. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Helyes és jó döntés!

Ha már elhatároztad hogy szeretnél a függőségtől megszabadulni az jó hozzáállás.

Szerintem meg fogod tudni csinálni, ha nem az első akkor a második harmadik stb próbálkozásra. Nem szabad feladni ha elsőre nem sikerül, hanem azt mondani akkor is meg fogom csinálni.

Türelmesnek kell lenned mindeképp.

Az elején elképzelhető hogy ingerült leszel stb de ki fogod bírni, úgy álljál hozzá hogy ki akarod bírni.

Nagy önfegyelem és önuralomra lesz szükséged, de meg tudod csinálni hidd el, bízz magadba hogy erős vagy.

Sproltolj sztem, kondi bicaj futás úszás bármi jó.

Esetleg játszál a gépen cs, ut, flatout2.

Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.

Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni, újra olyan lesz mint régen.

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.

Remélem tudtam segíteni.

2011. júl. 13. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
én 12 vagyok és a nagyapám tüdörákos mert nem tudott leszokni és titokban szívta, és alig kap már levegőt és korházban van és már a gyomrán és a vesélyén is van daganat. Ja és még érszűkületes meg szívrohama volt és szoktam vele menni horgászni és még mindig látom szívni... Mert sztem nem tud leszokni... És mi bízunk benne hogy felépül...(de azt hogy titokban szívta csak én tudtam)
2011. júl. 16. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Na ez már jó ha elhatároztad:) Pl nekem úgy sikerűlt hogy közbe neten nézelődtem milyen káros hatásai vannak a ciginek és elég sok kép van fent neten dohányos tüdőről.Elég visszataszító.Csináld azt hogy nyomtass ki képet egy dohányos tüdőről vagy akár többet hogy mindig lásd ha esetleg rá akarnál gyújtani.Az biztos elveszi a kedvedet a cigitől.Meg ha eldöntöd hogy nem cigizel akkor úgy tervezd hogy másnap ne menj olyan társaságba ahol mindenki cigizik.Menj el vkivel sportolni.Mert ez első 2 hét a legrosszabb.1 hónap után már megleszel cigi nélkül is.A sport azért jó mert nem fogod kívánni a cigit utána.vagy ha olyan társaságba mész akkor vigyél magaddal vmi édességet vagy vmit ami jó pótcselekvésnek:) tudom hogy nem lesz könnyű de ne add fel.Nekem is sikerűlt neked is fog.:)

L19

2011. aug. 14. 20:47
 7/7 A kérdező kommentje:
A jó hír, hogy most már nem csak az elhatározás van meg, hanem csinálom is. :)
2011. aug. 17. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!