3an szívtunk el egy füves cigit. De nem éreztük a hatását. Kicsit később nagyon elkezdett dobogni a szívem és remegtem. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 18:34
2/11 anonim válasza:
Ezek szerint éreztétek a hatását mert ezek is azok közé tartoznak. Gondolom egy főleg testi hatást kiváltó indika volt és nem csúcsminőségű.
4/11 A kérdező kommentje:
de csak nekem voltak ilyen " tüneteim"
2011. aug. 5. 18:41
5/11 anonim válasza:
Ugyan már, a szívdobogás és a remegés echte standard THC mellékhatás.
6/11 anonim válasza:
Ha a keletiben vetted akkor megértem,mert ott mindig keverik valami szarral amitöl rosszul lehetsz://
7/11 anonim válasza:
biztos hogy rendes zöld volt,nem lehet hogy a barátaid herbált vagy ha így ismerősebb potpourrit vettek?
8/11 anonim válasza:
Én életemben körülbelül 5 alkalommal füveztem.Mindig úgy,hogy na,most hátha jó lesz.De nem.4szer nem éreztem semmit,csak egyszer éreztem valamit,de az kimondottan rossz volt,negatív,furcsa érzés.
Szerintem nem hat minden szervezetre egyformán.Az enyém sem csipázza :)
Remélem ez a rossz élmény eltántorít téged a további füvezéstől
.
9/11 anonim válasza:
A szapora szívverés a THC egyik mellékhatása ugyanúgy mint a kiszáradás.
10/11 anonim válasza:
Majd érezni fogod a hatását, ha lenyomoztuk, hogy ki vagy!
Pesti András
rendőr-százados
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!