Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Augusztus végén füveztem...

Augusztus végén füveztem (herbalt szívtunk) és tegnap meg volt egy blackflessem ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
kb 10 percig tartott hirtelen elbambultam mikor beszéltek hozzám nagyon fura volt asse tudtam mit beszélek.de azóta egy száálat sem szívtam és már van két hónapja akkor hogy hogy előjöt?? délelőtt ettem 3 szendvicset utána semit és kb este 8 kor adta be lehet azért mer keveset ettem ?? vagy miért??
2011. okt. 23. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
biztos nem a fű miatt volt, inkább azért mert keveset kajáltál.
2011. okt. 23. 11:39
 2/11 A kérdező kommentje:
hát de teljesen olyan volt mitha belenék szívva
2011. okt. 23. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
felvilágosítanál mi az a blackfless?
2011. okt. 23. 14:17
 4/11 A kérdező kommentje:
viszatérsz ugyanaba az állapotba mint amikor bevoltál füvezve vagyis én teljesen viszatértem.
2011. okt. 23. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:

jah igen, azt Fflashback-nek hívják. Amúgy elég furcsa, mert LSD-nél szokott előfordulni inkább.

Hát figyelj ezeket a herbálokat mindenféle igénytelen laborokba kotyvalják, és tele vannak szennyezéssel. Ezek után nem meglepő ami veled történt.

2011. okt. 23. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
*flashback
2011. okt. 23. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Ki tudja mi van ezekben a herbálokban...Inkább füvezz...Lehet, hogy illegális, de legalább nem pusztul meg tőle az ember...
2011. okt. 23. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Lol nekem piálásnál szokott "flashbackem" lenni mikor bepiálok úgy érzem mint ha szívtam volna(és nincs szédelgés stb.)(elötte 3 évet füveztem utolsó pár hónapban pedig napi szinten)
2011. okt. 23. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
menjél pszihiátriára!! nem vicc, komolyan
2011. okt. 24. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
El ne menjél mert tele nyomnak gyógyszerekkel.Hidd el károsabb a mellékhatásuk mint a fűnek.:D
2011. okt. 24. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!