Augusztus végén füveztem (herbalt szívtunk) és tegnap meg volt egy blackflessem ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
kb 10 percig tartott hirtelen elbambultam mikor beszéltek hozzám nagyon fura volt asse tudtam mit beszélek.de azóta egy száálat sem szívtam és már van két hónapja akkor hogy hogy előjöt?? délelőtt ettem 3 szendvicset utána semit és kb este 8 kor adta be lehet azért mer keveset ettem ?? vagy miért??2011. okt. 23. 11:34
11/11 anonim válasza:
herbal=vegyszer.a legális dolgokba belahalsz,a tiltott fűbe meg nem. ennyire egyszerű.az égetett szeszbe is belehalsz.milyen tudatlan ország ez?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!