Fűtől lehet hányni? Haverokkal szívtunk és iszonyatosan rosszul lettem töle :S
nekik lehet nem.. veszélyes, és respect, amiért letetted egyből : ) nekik valószínűleg erősebb a szervezetük, és már hozzá is vannak szokva ahhoz a szarhoz.. valószínűleg a szervezeted nem kívánta éppenséggel, és ezért jelentkeztek a még enyhéne mondható tünetek. én is hánytam már a dologtól minimum 4x, és azért is csináltam.. (pszichés gondjaim vannak, elég sok a problémám itthon, suliban, egyéb helyeken, orvoshoz járok) szóval az orvos segítsége sem bizonyult/bizonyul elégnek, és csak csináltam tovább..
melegben rosszul vagyok, alacsony (90/50 alatti) vérnyomással, és magas (86-120ig) pulzussal küszködök..
na és a lényeg, igen, dög meleg volt, mi meg 4en talán másfél grammot tekertünk egy cigibe.. 10 percig semmi, 5 percig jókedv, aztán iszonyatmagas pulzus, szédülés, kettőslátás, szakadt rólam a víz, remegtem, visszhangozva hallottam, és elég tompán, zsibbadtam, majd amikor felálltam, hogy kimenjek, elájultam, és még utána háromszor, a második után a szám is jól bevertem, arra a pár másodpercre emlékszem, viszont ezen kívül kb semmire.. utána pedig összehánytam magam, szépen igényesen, mindez töknyilvános helyen volt, ahol volt rajtunk kívül még vagy 20 felnőtt.
én sem nyúlok ahhoz a szarhoz, soha többet.. bánatomban előbb fejelem szét a szobám falát : ) ha megérzem vagy meglátom má FUTOK is arrébb..
ismerek olyat is, aki kómába esett tőle.. szóval ésszel kéne játszani az ilyenekkel, de mindenki eldönti magának..
písz. (L/16)
Nagyon el vagytok szerintem tájolva a mennyiségekkel.
Másfél gramm 1 cigibe? Hol éltek Ti? Jamaicán?
A másfél gramm + dohány az egy 20cm vastag cigi, még papírt se találsz hozzá csak valami spec helyen. A fű is olyan mint az alkohol 18 éves kor alatt felesleges vele foglalkozni, mert még agyilag fejlődni kellene.
na igen.
1. 1,5 g egy cigibe iszonyatosan nagy mennyiség, még akkor is ha dohányt nem is raksz mellé, csak egy green peace-t hajtasz.
2. okosan kell mindent csinálni, és mértékkel.
3. nem szabad arra rápörögni h szarul vagy közben mert akkor tnyleg szarul is leszel.
amúgy szerintem ha ésszel csinálod, akkor olyan élményt is kaphatsz tőle, amit másmódon nem .
( nem kell érte leoltani, nincs szegényes, élménymentes életem, sőt, nagyon is jó, pörgős, vidám életem van. még csak lelkibeteg sem vagyok. egyszerűen néha jól esik és kész. )
Aki ideges fű helyett miért nem szed Rivotrilt vagy valami nyugtatót? Attól legalább nem lesztek skizofrének
na peace!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!