Mit tegyek? Iszonyatosan kívánom a cigit! (15/f) Eddig csak egyet szívtam.
Pontosan, ahogy az eő. hsz. írta!!!!
Rágógumi is jó lehet.
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok, én pár éve próbáltam ki erősebbet, most pedig szívtam néha fehéret, elég sokat (kb. 1 óra alatt olyan 8-10 szálat) és nem éreztem semmit, de néha-néha úgy érzem, hogyha rágyújt valaki, hogy kellene...
Elolvastam tegnap A. Carr könyvét, néztem videot a dohánylobbyról: http://www.youtube.com/watch?v=iVxXNHI1xz4 és kezdem úgy érezni, hogy nem fogok egy ilyen dolognak áldozatául esni. :)
Légy erős, kitartó és szerintem ha te is netán rászánnál pár órát, hogy beleolvass a könyvbe (nem kell az egészet, csak mondjuk a fontosabb részeket, a címéből úgyis látszik), akkor te is rájössz, hogy teljesen felesleges. Én abban a hiszemben volta,m hogy azért szívják, mert jó, mert kellemes, mert finom, hát a könyv elolvasása után teljesen megváltozott a véleményem és igazából sajnálom azokat, akik 19-20 évesen "beláncosodtak". Az egyetemre mentem a múltkor, mikor egy srác, már a kijárat előtt rá kellett, hogy gyújtson, mert nem bírta ki azt, míg kiér az épületből, és még csak 20 éves... Gondolj bele, mi lesz belőle 40-50 évesen... Sokszor tényleg úgy gondolom, hogy menőnek tűnik, meg vagány dolog, de ha belegondolsz abba, hogy ők csak így érezhetik jól magukat és nagyon rossz nekik... :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__1602063-m.. Egyébként ez az én kérdésem, nem vagyok "anti", meg aki teljesen tiltja, meg ilyenek, olvasd el, amit írtam és amit válaszoltak nekem. :D
Kitartás! :D;)
Így vagyok a meszkalinnal. De azért ki lehet bírni nélküle.(már leszoktam)
Te még az elején vagy. Ilyenkor könnyű abbahagyni. (el sem kezdeni)
Tedd mérlegre, hogy mit nyersz és, hogy mit vesztesz vele.
Higgy nekem! A vesztős oldal mindig sokkal nagyobb.
Manapság meg már amúgy sem olyan menő a bagó, mint annó az én időmben volt.
Az unokaöcsém társaságában inkább az számít menőnek, aki nem dohányzik. (ahhoz is kell erő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!