Fűtől lehet hányni? Haverokkal szívtunk és iszonyatosan rosszul lettem töle :S
rivotril..persze..nagyon jó ötlet ..xD
abból beveszel 2tőt , ha nincs rá szükséges amúgy, és azt érzed, hogy menni, élni, alig bírsz. annyira el lassulsz tőle, hogy kb arra is figyelned kell,hogy levegőt vegyél!
ne szedj nyugtatókat..
azért ne állítsd be úgy mintha mondjuk altató lenne. Nem lesz tőle senki kába, csak nem idegeskedik, és sokkal jobban érzi magát.
Ha valaki azt mondja hogy a rivotriltól belassul az ember, akkor az keveri a dózist. Max 10-15 mg-nek van némi lassító hatása
a rivotril akkor sem jó, és van neki altató hatása, amiatt, mert lenyugtat. ha többet veszel be belőle a kelleténél, akkor meg pláne. ( és a nyugtatótól nem leszel jobb kedvű, mert nem jókedvet csinál, hanem semleges zombivá tesz...láttam másokon is, magamon is anno )
szóval erről ennyit..
ja és ugye dohányt raktatok mellé? mert az feltétlen fontos!! de itt egy kis segítség, sztem ebből mindent meg lehet tanulni: http://www.youtube.com/watch?v=fH_rh0KmwHM&feature=related
Sok sikert:P
Ja és az előző voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!