Fűtől lehet hányni? Haverokkal szívtunk és iszonyatosan rosszul lettem töle :S
mert a nyugtatók engem ugyanúgy kikészítettek mint akármi más. :)) azért, barátom..
egyébként tényleg nem értem, hogy a cigiket mondjuk miért kell teletömni az anyagokkal, dehát vájon egészségükre.
písz, megint.. (L/16)
"Ja a rivotriltól csak legyilkolhatod a fél családod!Nem baj hogy azt drogosoknak szokták adni, akik leszokóban vannak?!Na mindegy"
Erre meg még annyit, hogy te igen el vagy tájolva a rivotril fogalmával... Nézz utána, mire lehet szedni, vagy kérdezz meg egy szakembert : ) Drogosoknak akik leszokóban vannak.. Anyám...
Hát hallod, nekem orvos mondta, ha beszeded és felkeltenek, akár a családod is legyilkolhatod, nem fogsz emlékezni rá!
Anyám szedte, felkelt a telefonra, 1 órát beszélt, másnap fogalma se volt róla!Ennyi.
"A Rivotril lehetséges mellékhatásai:
Ritkán viselkedésváltozás is előfordul, agresszió, izgatottság, ingerlékenység, idegesség, ellenségesség, nyugtalanság, alvászavarok, pszichotikus zavarok, súlyos viselkedészavarok és új típusú görcsök."
"A rivó sose ért semmit, most sem ér. Ha azt mondom, hogy 10 nap alatt elfogyott 100db 0,5-ös, akkor biztos hencegésnek veszik, azért nem írom, pedig így van, sajnos. Pedig a frontin helyett kaptam, leszokásra. Beveszek 4-5-8db-ot, és semmi. Viszont másnap reggel jót alszom tőle, és nem tudok időben bemenni dolgozni. Mindegy. Nekem nem jött be, és hiányzik a frontin."
Na akkor ki is a hülye????
nem kell megmagyaráznod, szedtem és még mindig szoktam. : ) köszi.
de akkor sem tapasztaltam még soha 'KINYÍRLAKG*CI FELKELTETTÉL" dolgot
az első 2-3 héten mikor kaptam, reggel-este szednem kellett, arra sem emlékeztem, hogy fürödtem meg, meg hogyan kerültem ágyba, szóval mégegyszer, ne magyarázd meg milyen, köszi.
Rendben, akkor kvittek vagyunk.
A témára meg még egyszer annyit, hogy aki addig elmegy, hogy hányjon tőle.. Az már baj. (kivéve, ha a kis mennyiséget sem bírja a szervezete..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!