Melyik a legkönnyebb módszer körömrágásról való leszokásra?
Én is leszoktam.
Határozd el magad. Csak rajtad múlik, hogyan döntesz.
Szia!
Lehet venni ilyen cuccot, amit a körmödre kensz,olyan mint egy átlátszó körömlakk, és ha elkezded rágni a körmöd akkor keserű,kellemetlen ízt érzel.
én is csak a keserű körömlakkot ajánlom (:
mint az előttem szóló.
Én már próbáltam mindent(keserű körömlakk stb).11éves koromtól rágom és sehogy nem sikerült leszoknom eddig.De január óta folyamatosan műkörmöm van,szép és ápolt és legfőképpen nem rágom:).Próbáld ki,hogy csináltatsz magadnak!
22/L
Akaraterő nélkül nem fog menni. Határozd el magad!
Most úgysincs suli, nyári szünet van, nincs annyi stressz mint év közben.
Vagy vannak a keserű lakkok, de ezek nem tudom, mennyire hasznosak.
Tudom, morbid, de sokan úgy szoktak le, hogy műkörmöt rakattak. Érdemes rajta elgondolkozni, mondjuk nem tudom, hány éves vagy,ettől is függ.
Vagy lakkozd ki mindig, amíg kicsi, addig mondjuk valami szolid színre, ha meg már megnőtt, akkor élénk színekkel, így nem fogod bántani:)
Én is rágtam a körmöm régebben. Mióta lakkozom, azóta nem, mert sajnálom tönkretenni. :) Ha neked ez nem elég, akkor tényleg a műköröm lehet a megoldás. Sok sikert!
20L
fesd ki, csináld meg őket szépre, nekem a hiúságom nem engedte hogy rágjam. :D
meg aztán fogszabályzóm is eltt, azzal meg elég nehéz körmötrágni. xD
sztem a keserű lakk nem ér sokat, lekaparod és kész. :S
de műköröm jó ötlet. :)
Èn is mindig rágom. :( (sajnos észre se veszem mig lenem rágtam)
Probáltam keserü körömlakkot nemhasznált sokat, a müköröm meg kilöve a munkám miatt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!