Leakarok szokni a cigiről! Van valami jól bevállt módszer?
Én múltkor 2 hétig bírtam. ha nem mentem volna el bulizni, akkor szerintem most sem cigiznék. ez a legnehezebb, a buliban megállni, főleg ha mindenki szívja körülötted és isztok. ezért szerintem legalább 2 hónapig ne bulizz, majd csak akkor, ha már a szagától is undorodsz.
ha leállsz, az első 1 hét kegyetlen lesz. az első 2 nap még elmegy, de nálam a mélypont a 4.-5. nap körül volt, úgy szenvedtem mint a kutya. hullámokban jött a cigi utáni vágy, főleg a megszokott rituáléknál, pl reggeli kávé, ebéd után, úton az egyetemre, egyetemről hazafelé. ha jön az inger, egyél valamit, rágcsálj karalábét, répát ez még egészséges is. arra készülj fel, hogy pótcselekvésként enni fogsz, tehát számolj plusz kilókkal. idegrendszeri tüneteid is lehetnek, kiabálhatsz, veszekedhetsz. nekem olyan érzésem volt, mintha reszketnének a belső szerveim. nekem az is segített, hogyha majd megvesztem a cigi után, lementem sétálni a környéken és addig róttam a köröket a paneltömbök közt, míg le nem nyugodtam. vagy takarítottam. közben próbálj arra gondolni, milyen jó, hogy tisztul a hangod, szebb lesz a beszéded, nem párolog minden pórusodból a büdös cigi. a pénzt, amit cigire költesz, tedd félre egy dobozkába, aztán pár hét múlva lepd meg magad valamivel, amit már régóta szeretnél magadnak. meg fogsz lepődni, mennyi pénzed lesz! én 2 hét múlva vettem egy kis üveggel a kedvenc parfümömből:))
remélem sikerül leszoknod, de készülj fel, hogy nagyon nehéz lesz és próbáld meg nem feladni!!
14.19
nekem is vanegy ismerősöm, aki így csinálta, 30 év dohányzás után annyira megundorodott tőle, hogy 10 évenem gyújtott rá.
Nekem terhességemnél egyik napról a másikra sikerült leszokni, de szoptatás után sajna visszaszoktam - ez már más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!