Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért néznek le amiatt hogy...

Miért néznek le amiatt hogy dohányzom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egész azzal kezdődött hogy mikor elmondtam egy lány barátomnak akivel sokat találkzogatok (fiú vagyok, de nem akartam összejönni vele) hogy dohányzom, teljesen ledöbbent, egyszerűen ne mtudta elhinni, és teljesen gáznak gondolta, éreztem hogy csökkent a tiszteletem. Pedig nem dohányoztam előtte, nem volt dohány szagom, még csak nem is voltam ideges a cigihiánytól.

Miután egyre több velem egykorúnak (15 év) mondtam el, ők is lenéztek miattam, nem megutáltak, csak belül lenézőbbek voltak.

Eltekintve a koromtól, szeretném megkérdezni hogy miért nézik le az embereket azért mert dohányoznak? Én egy jókedvű, fiatal fiú vagyok, sok barátom van, kedvelnek is, de valamiért, úgy hogy már dohányzom már nem kellek annyira nekik.

2013. jún. 10. 16:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

megint a mekis kaja a példa..:D nekem pl az sem szimpatikus, de itt nem azzal van a probléma

lehet kulturáltan dohányozni, de nem 15évesen. az sem tartozik senkire, ha valaki megiszik egy sört egy nehéz nap után, de ha egy 12évesnél látnánk ugyanezt, elítélnénk, nem? meg ha 14éves kislányok végigkúratják magukat a játszótérrel, megintcsak elítéljük, nem? egy 25évesnél meg senkit nem érdekel, ha valaki nagyon szeret szexelni, nemigaz?

nem a tevékenységgel van a baj, hanem a korral.

2013. jún. 11. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Ma már nem annyira divat. Tedd le, és menőbb leszel.
2013. jún. 11. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
15 éves már lehet annyira érett hogy el tudja dönteni mit akar csinálni...
2013. jún. 11. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem bármelyik felnőtt ember belegondol, hogy jó döntéseket hozott-e 15évesen, hááát.. akinek van önismerete, és beismeri ha hülye volt, nem mondja azt hogy ő már 15évesen is bölcs volt
2013. jún. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!