Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért néznek le amiatt hogy...

Miért néznek le amiatt hogy dohányzom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egész azzal kezdődött hogy mikor elmondtam egy lány barátomnak akivel sokat találkzogatok (fiú vagyok, de nem akartam összejönni vele) hogy dohányzom, teljesen ledöbbent, egyszerűen ne mtudta elhinni, és teljesen gáznak gondolta, éreztem hogy csökkent a tiszteletem. Pedig nem dohányoztam előtte, nem volt dohány szagom, még csak nem is voltam ideges a cigihiánytól.

Miután egyre több velem egykorúnak (15 év) mondtam el, ők is lenéztek miattam, nem megutáltak, csak belül lenézőbbek voltak.

Eltekintve a koromtól, szeretném megkérdezni hogy miért nézik le az embereket azért mert dohányoznak? Én egy jókedvű, fiatal fiú vagyok, sok barátom van, kedvelnek is, de valamiért, úgy hogy már dohányzom már nem kellek annyira nekik.

2013. jún. 10. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%

Örülök, hogy vannak még ilyen fiatalok, mint az ismerőseid. Gondolj bele: egy nemdohányzó számára a dohányzás akkora butaságnak tűnik, mint pl. amit te gondolnál egy olyan osztálytársadról, aki mondjuk szopja az ujját, mint egy kisbaba. Egyszerűen butaság, mert semmi jó nincs benne, és nagyon káros meg drága is. Azt is gondolhatják, hogy egy ilyen srác, mint te egy nyamvadt kis dohányrúd rabja. A jó érzés a cigitől pedig már a függőség. Cigi nélkül is tudnál ugynailyen jófej és kedvelt lenni, és akkor nem is éreznéd azt, hogy nem tisztelnek már!

Ne hidd, hogy nem lehet érezni a cigiszagot! De. Ez olyan, mint egy étteremben, hogy először érzed a kajaszaogt, aztán már megszokod, de otthon a töbiek érezni fogják.

2013. jún. 10. 16:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezen én is meglepődtem, azt hittem a cigi az mindig menő marad. Amúgy miért cigizel 15 évesen?
2013. jún. 10. 17:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok stresszes alkat, a hangulatommal sincs probléma, csupán jól esik, kifejezetten szeretem, van egy feelingje.
2013. jún. 10. 17:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik elég értelmes társasághoz tartozol, ők nem igazán látják hasznát a ciginek. Ha őket szimpatikus embereknek gondolod, akkor én elgondolkodnék, hogy van-e bármi értelme annak, hogy cigizek. Feelinget mástól is kaphatsz..
2013. jún. 10. 18:10
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Ne foglalkozz velük. Cigizz csak nyugodtan, ha jólesik. Aki ilyenért elítél az nem barát.
2013. jún. 10. 21:04
 6/14 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom. Persze mondhatjátok hogy akkor mért tettem fel a kérdést, de attól függetlenül hogy káros a dohányzás nagyon elítéltek miatta, és szerintem egy barátság nem olyan hogy azért mert valaki csinál valamit ami a magánélete azért lenézzük
2013. jún. 10. 22:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és az is tök véletlen, hogy 18 év alatt tilos.
2013. jún. 10. 23:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Szimplán parasztok, nem ezen múlik hogy milyen az ember, csak egy rossz szokás. attól hogy valaki dohányzik még nem lesz paraszt, bunkó stb...
2013. jún. 11. 06:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem kell bunkónak lennie, az a társaság úgy gondolja, hogy a dohányzás béna emberek kísérlete arra, hogy menőbbnek tűnjenek. Ennyi, nem szimpatikus nekik az, aki cigizik. Innentől kezdve lehetsz jófej, hátrányból indulsz a szemükben a cigid miatt.
2013. jún. 11. 11:30
 10/14 anonim ***** válasza:
De miért nem lehet az szimpatikus aki kulturáltan (nem fújják másik képébe a füstöt stb.) dohányzik? Ennyi erővel ne legyen nekem szimpatikus valaki mert a McDonaldsban kajál?
2013. jún. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!