Pokerstar18 kérdése:
4 éve dohányzom, ha most abba hagyom, lehetek egészséges?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. 4 éve dohányzom sajnos és olvastam h a dohányzás befolyásolja a vérkeringést..na ez kicsit nálam gond mert hát férfiból vagyok :)2013. máj. 27. 17:17
1/7 anonim válasza:
Mindenképpen! Ha most leteszed és tényleg végleg, akkor kell idő a szervezetednek, hogy mindenhonnan "kimenjen" belőled a dolog, de abszolút sokat teszel magadért így. Csak maradj is meg nem cigisnek.
2/7 anonim válasza:
Olyan mint előtte nem, de idő kell míg kitisztul a szervezet, és legalább neked van eszed hogy megpróbálod
3/7 anonim válasza:
A tüdő gyorsan regenerálódik, sosem késő abbahagyni.
Sok szerencsét, kitartást kívánok.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Főleg a sex miatt nagyon fontos, nem volt gond vele eddig, de még annyit ha leteszem a cigit akkor lehet pénisz növekedésről szó? azáltal h jobb a vérellátás.
2013. máj. 27. 18:43
6/7 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, ma nem cigiztem legelőször, majd meghalok az idegtpl, de remélem sikerül végleg letennem.
7/7 anonim válasza:
Úristem, ezt a paragépet... 4 év az semmi, haggyad már, nagyanyám kb. 40 évig vagy még többet dohányzott, pár éve leszokott, 70 éves lesz lassan és semmi baja. Igazából emberfüggő a dolog, lehet hogy neked 2 száll cigi is megárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!