Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tehetnék ez ügyben?

Mit tehetnék ez ügyben?

Figyelt kérdés
Egy éve dohányzom, eleinte csak partikon, de ma már naponta. Abba szeretném hagyni és egészséges életet élni, ezzel nincs is gond, tehát simát abba tudnám hagyni, viszont ha nem gyújtok rá, akkor nem tudok olyan laza lenni mintha igen, és a kedvem is rossz, ezt az érzést legjobban a szorongás kifejezéssel tudnám leírni, és ez nem csak a leszokás miatt van, mert régebben volt olyan, hogy 1 - 2 hónapig nem szívtam és ezalatt az idő alatt is ezt tapasztaltam! Mit csináljak szerintetek?

2013. ápr. 14. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Milyen fajtát szívsz ? Naponta mennyit?

Próbálj már pótcselekvést találni, bicaj, kondi, futás.

2013. ápr. 14. 21:36
 2/10 anonim válasza:
67%
Szerintem dugj a szád bal oldalára, a szájzugadba egy fogpiszkálót és hunyoríts mellé mint Clint Eastwood!Fontos a bal oldal,a jobb kevésbé laza!Szem betegségek (árpa stb.) esetén,mikor a hunyorgás nem megy annyira javasolt hegyeset köpni,ezt persze szigorúan csak férfi társaságban!A hölgyek nem túl nyitottak a metakommunikáció eme formája iránt.Lehet kombinálni is a kettőt(fogpiszkáló+hegyes köpés),persze ez rendkívül veszélyes nagy odafigyelést és gyakorlatot igénylő művelet.A megfelelő rutin elsajátításáig,csak és kizárólag Fül-,Orr-,Gége klinika udvarán érdemes gyakorolni!!!További szép estét!
2013. ápr. 14. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:

ezek pont az elvonási tünetek, függő vagy, ennyi, le kell tenni, ha nem szeretnél cigizni,

ajánlom hallgasd meg az Allen Carr Rövid úton leszokni a dohányzásról hangoskönyveit, nekem az sokat segített

2013. ápr. 15. 00:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak, 17 - éves vagyok. Mikor mit, leggyakrabban Marlboro Gold Touch/Fine Touch vagy Winston XSTYLE. Az hogy naponta mennyit az is változó, van amikor 1-3 szál, de van amikor 10 vagy több.
2013. ápr. 15. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én néha narancs pallmalt. F/29
2013. ápr. 15. 21:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Mért, 1 - 2 hónap nemdohányzás után is érezni lehet a tüneteket?

"ezek pont az elvonási tünetek, függő vagy, ennyi, le kell tenni, ha nem szeretnél cigizni,

ajánlom hallgasd meg az Allen Carr Rövid úton leszokni a dohányzásról hangoskönyveit, nekem az sokat segített"

2013. ápr. 17. 14:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Allen Carr Rövid úton leszokni a dohányzásról hangoskönyveit elkezdtem hallgatni és azt gondolom, hogy az információk 80 % - a illik rám, remélem a továbbiakban sem fogok csalódni. Nagyon szépen köszönöm :)
2013. ápr. 17. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Az elvonási tüneteket talán nem, inkább azt, hogy (én legalábbis) minden cselekedetem előtt, után és közben rágyújtottam és fura, mintha mindig hiányozna egy mozdulat, de feszültség és ingerlékenység nincs,

egyébként még csak két hétnél tartok én is :) de hihetetlen pikkpakk le tudtam tenni, és csak a könyv miatt, egyedül egész biztos nem ment volna

Sok sikert neked! (és ha beválik, akkor terjeszd az igét) :D

2013. ápr. 18. 08:07
 9/10 anonim válasza:
Zseni az a pali,nem véletlen hívják meg könyvelőként orvosi konferenciákra ami a leszokásról szól.Sok sikert.Kicsit félreértettem a mondandód,túl laza volt. :P
2013. ápr. 18. 09:29
 10/10 A kérdező kommentje:

Szerintem is zseni, most egész biztos sikerülni fog a leszokás, köszönöm még egyszer!

Még egy kérdés, ugye ha valaki abbahagyja a dohányzást, akkor 12 héten belül kitisztul a tüdeje a kátránytól, ezt a folyamatot valahogy fel lehetne gyorsítani, például ha kijárnék kocogni?

2013. ápr. 21. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!