Beszéljetek le arról hogy cigizzek! Extrém fiatal vagyok még hozzá, de már vagy 3-szor indultam el hogy szívjak. (? )
Figyelt kérdés
Az ilyesmi, hogy rákom lesz tőle, nem tud meghatni, mármint persze rossz dolog, de valamiért nem rettent el.2013. jún. 9. 17:18
11/15 zoli9411 válasza:
Nem vagyok én az apád, hogy nekem keljen lebeszélnem.
Döntsd el te, hogy mit akarsz. Egyén vagy, szabad akarattal.
13/15 anonim válasza:
Jó hogy negatív reklám kampány folyik ellene. Mert a többség azért kezdi el mert menőnek tartja és nem akar kilógni a sorból.
14/15 anonim válasza:
hát kezgyük ott hogy káros, és 1 nem dohányzó lánynál 35% keveseb az eselyed
15/15 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy pár év után, minden fogad kivehető lesz, és abba is, hogy ha azt a pénzt félre tennéd esetleg, egész jól felhasználhatod egy régen vágyott dologra. A utóbbit apám csinálta, leszokott a cigiről, de ugyan azt a pénzt, amit máskor elköltött mindig félre tette. A pénzt ugyan nem költötte el, de ugyan ott volt, mintha vett volna egy csomaggal. Azt hiszem 4-5 de lehet hogy kicsit több év alatt, kizárólag ebből a pénzből vett nekem egy lakást...szerintem neked is menne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!