Vannak itt erősen, nagyon dohányzó fiatal lányok?
Én úgy füstölök, mint a gőzmozdony. :-D Piros multit szívok, 14 éves korom óta dohányzok (persze nem pirossal kezdtem). A leszokást egyáltalán nem tervezem, mivel szeretek cigizni. Hogy mennyit? Másfél dobozt. Volt több is, az elmúlt másfél évben napi két doboz körül mozogtam. (Néha kicsit több, néha kicsit kevesebb, de átlag volt a napi kettő.) Nem az egészségem miatt vettem belőle lejjebb, ha érdekelne a tüdőrákos szöveg nem szívnám hat éve. Csak egyre drágább. És ugye mind a négyen cigizünk itthon (ikertesóm, húgom, anya, én). Anya jól keres, meg lassan én is munkába állok, de addig még előttem egy tanfolyam, az se olcsó, meg amúgyis, egyre drágítják. Nem ő kérte, azt mondta szívjak csak, amennyit jólesik, de a javát igazából én meg a húgom füstöltük el, a magunk két dobozával (az ikertesóm szív napi egy dobozzal, anyának meg HETI egy-két-három doboz az "adagja"). Megegyeztünk a húgommal, amolyan gesztusként, hogy nem "füstöljük ki" anyát a vagyonából. Persze ez a napi másfél azért elég ingadozó, ha egész nap abszolút dohányos környezetben vagyok (barátnőim), akkor simán ugyanúgy elszívok egy nap két dobozt, mert 6-8 lány közül mindig van legalább egy, aki rágyújt, én meg akkor "cigizek vele". Ha viszont nemdohányzóval vagyok egész nap (pasim), akkor jól elvagyunk, ritkábban gyújtok rá, csak ha már nagyon kell cigiznem. Átlagos napon, illetve nagy átlagban, napi másfelet szívok már pár hónapja és ez pont jó nekem, meg mindenkinek. A családi fogyasztást heti (kicsit több, mint) négy kartonról levittük a húgommal, heti (kicsit több, mint) három kartonra. És ez szerintem jó. Ennél kevesebb akkor se szívunk, ha 2000 Ft lesz egy doboz, ezt megbeszéltük, mert dohányozni nagyon jó :-D
20/L
Sziasztok Rebi vagyok. Én is nagy cigis vagyok 3-4-5 doboz naponta. Mentolos 2-3 doboz 1 doboz valami kék levezetésnek 1 doboz piros. Imádok dohányozni nagyon klassz dolog életem egyik legjobb döntése volt rászokni 12 évesen akkor még csak napi 1 doboz volt kb 16 évesen lettem erős dohányos.Ugye anya is napi 2 doboz nővérem 3 doboz hugi 2 2,5 doboz ez teljesen jó szerintem mi nem fogunk leszokni az tuti mert jó a cigi! Mi a lakásba dohányzunk nincs erkélyünk imádom a cigi illatot. Nővérem 27 neki van egy 2 éves fia én 24 nekem egy 6 hónapos lányom van se ő se én nem tettük le a cigit csökkentettük a 7. hónaptól 2 2,5 dobozra végig szívtuk a terhességet és a szoptatást is nővéremmel mind 2 meg anya nyomja a szánkba a cigit.cigzni nagyon jó cigi az isten.
Gőzmozdonyos lány te cigizel még?
Szia Rebeka!
Remélem igazat mondasz, én is dohányzok és szeretem a dohányos hölgyeket.
Ha naponta legalább 60 cigit elszívsz, nagyon élvezheted és minden pillanatban minden cselekvésedkor rágyújtasz.
Jó családban nőtték fel, látom mindenki szeret dohányozni, de te a legjobban.
El tudom képzelni, hogy otthon mindent cigi mellett csináltok és beszélték meg, mindig valaki dohányzik.
És örülök, hogy terhességkor nem tetted le és csak a 7.hónaptól kezdve csökkentetted, ez által nem voltál stresszes és szép, egészséges babát szültél, gratulálok, így kell csinálni, minden kismama megirigyelhetne téged és a nővéred.
Anyukád meg nagyon rendes lehet, hogy a szádba adta a cigit.
Mindenesetre nagyon örülök, hogy még vannak ilyen családok, akik imádnak cigizni és ennek a szokásnak élnek.
Egy jó tanács: Bármi negatív kritikát kapsz, a cigit soha ne tedd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!