Mitol "kekek" egy fiatal nem dohanyzo lanynak a labujjai?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 12:05
1/5 anonim válasza:
Hideg, rossz cipő, keringési zavar stb.
Először a második esetet vizsgálnám ki.
2/5 anonim válasza:
valami olyan keringési probléma miatt, ami miatt azonnal el kéne menjen orvoshoz
3/5 anonim válasza:
Mennyire kékek? Fájnak is? A bőr milyen rajta? El kellene menni orvoshoz. Rossz lehet a keringésed, a vénás elvezetés.
4/5 A kérdező kommentje:
Neha eleg kekek,neha mar meg is kerdezik,hogy mitol ennyire kekek a kormeim?
Voltam a haziorvosnal, latta hogy milyen szinuek, de o nem is foglalkozott vele.
2011. jan. 30. 12:11
5/5 anonim válasza:
3. vagyok. A háziorvosod egy f*s. Én nem hagynám annyiban. A körmök mindig jó korjelzők. Lilulás keringéssel kapcsolatos zavarokban szokott előfordulni. Nem kell megijedni, csak meg kellene mutatni másik háziorvosnak. Magán úton jobban törődnek az emberrel, ha megengedheted magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!