Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sok cigis miért büszke arra...

Sok cigis miért büszke arra hogy cigizik?

Figyelt kérdés
Hallottam már hogy pl. az egyik dicsekedett a másiknak hogy ő már 10-11 éves kora óta cigizik. Meg sokszor hangoztatják hogy ők cigiznek meg ilyenek... Én akkor bújjak el hogy 16 éves létemre még egy slukkot sem szívtam? ( és nem is fogok...) Milyen világban élünk Istenem? :/ 16/F

2013. máj. 20. 16:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Uh b@szki utolsó kettő. Én nem menőzök haver ezzel, vagy írtam is valahol is ezt??! Ja és én egy szóval se mondtam hogy aki cigizik az nem ember meg ilyenek szóval ne forgassátok ki a szavamat. Köszi a választ! :D
2013. máj. 21. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez maximum tizenéves korban menő, lásd az ilyen Kinga1995 féléket... Nálunk egyetemen 10, max 20% ha cigizik, ismerek 5-6 ember, aki már leszokott, nálunk egyáltalán nem számít menő dolognak, bár a legtöbben azt mondják: "a te bajod".
2013. máj. 22. 02:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2013. máj. 22. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem cigizni nem menő, sőt inkább szégyen....De jól teszed hogy nem cigizel!!!! Minden tiszteletem a Tiéd. A fiam ennyi idős mint Te, és ő sem dohányzik!!
2014. febr. 9. 20:04
 15/15 anonim válasza:
Nagyon örülök neki hogy ha ilyet látok, mert ez engem nagyon elszomorít, hogy ennyien vannak akik nem törődnek a veszélyével>< tudom, nem kéne törődnöm vele, de én gyakran segíteni szeretnék a környezetemben lévő embereken,főleg ha már jobban ismerem őket.. többnyire kinevetnek de néha sikerül^^
2016. nov. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!