Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki cigizik az büszke rá?

Aki cigizik az büszke rá?

Figyelt kérdés
Főként a 12-18 éveseket kérdezem.
2010. ápr. 22. 19:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

Aki 12-18 év között cigizik az inkább szégyellje ezt a szenvedélyt, mivel a cigi a legalattomosabb dolog fiatalon!

Mire lehetne büszke a cigitől? Az undorító szájszagára, vagy arra hogy közelről olyan az illata mint egy hamutálnak?

Inkább a cigi árát tegyék el és 1 hónap alatt összejön egy elég jó kis összeg!

Én 13 évesen gyújtottam rá először most 22 vagyok és próbálom letenni de nagyon keserves dolog! Nehezen veszek levegőt, 10 perc sétától kifulladok! Napi 1 doboz volt az adagom! Nagyon nem vagyok büszke rá!

Bocs hogy írtam! Csak elég furcsa a kérdés

2010. ápr. 22. 19:28
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan ezzel akarnak felvágni.Igen sajnos büszkék.
2010. ápr. 22. 19:30
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Én sokszor látom, amikor a buszmegállóban állnak a 15 éves kisgyerekek és szíják azt a büdös füstöt. Nagyon büszkén feszül az ujjuk között az a borzalom, nem tudják, hogy valójában nevetésges, hogy ezzel próblkoznak felvágni. Ez nem felvágás, hanem minősíti a szülőket és magát az illetőt.
2010. ápr. 22. 19:33
 4/15 anonim ***** válasza:
14 vagyok, és nem vagyok rá egyáltalán büszke, de ennek a kérdésnek mi értelme? Szerencsére már én is leszokóban vagyok...
2010. ápr. 22. 19:36
 5/15 anonim ***** válasza:

A kis tizenévesek büszkék mert nem fogják fel mit csinálnak csak nagyok próbálnak lenni.

Én is cigiztem 8 évig, de már több mint fél éve letettem. Erre vagyok büszke... hozzátenném cseppet sem volt nehéz, egy napot sem szenvedtem miatta. Bánom hogy nem előbb szoktam le, mert a sárga bőrömmel már nem tudok mit kezdeni.

2010. ápr. 22. 19:36
 6/15 anonim válasza:
Uristen...a masiik azt irta h 14 eves vagyok es mar leszokofelbe vagyok:O:O:O hat normalis vagy kerdem enn???? Uristen...ha ti nem vagytok normafixek akik mar ilyen haamar cigiznek hattt egyszer haljatoke..szanalom.....undorittooo....
2010. ápr. 22. 19:48
 7/15 anonim válasza:

szerintem sokan csak azért szívják mert azthiszik h lazábbak tőlle

haha pont én beszélek én is elkeztem 14évesen most 17 vagyok és mindig szívom de nem vagyok rá büszke

úgyhogy aki teheti az ne is gyújtson rá soha mert nem lessz külömb a másiktól csak annyival h büdös cigiszagu lessz stb....

2010. ápr. 22. 21:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Én büszkén mondom, hogy nem szívtam el egy szálat se. 15/f. Nálunk a 35 fős osztályból kb 29 bagózik. Csak mi, a sportolók nem. De néhány idősebbik primitív sz_r társaságban már SZÉGYELLEM MAGAM(!!!!), hogy nem szívtam... Hova fajul ez a világ? Büszkék rá a tinik, hogy szívják azt a szrt...
2010. ápr. 22. 22:49
 9/15 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok,egyáltalán nem vagyok rá büszke.nem azért szívom mert ettől laza leszek,vagy nagyfiú.szociálfóbiám van,és ha kimegyek az utcára emberek közé,ezzel vezetem le a feszültséget.
2010. ápr. 22. 22:58
 10/15 anonim ***** válasza:
szerinted?
2010. ápr. 22. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!