Más is fél a gége ráktól aki cigizik?
De a tudás nem segít... Egyébként bárki, aki dohányzik nagyobb eséllyel lehet gégerákos , mint aki nem.Úgyhogy igazad van sajnos, hogy aggódsz, hogy esetleg lehet ott valami rosszindulatú folyamat. Menj el gégészetre, ott megnézik és megmondják mi van most, bár hogy mi lesz később azt nem tudják ők sem. Inkább egy felesleges vizsgálat mint folyamatos félelembe éljél.
És nem is túl szép betegség ez. Főleg , amikor kipakolják az ember gégéjét teljes egészében majd csinálnak a nyak alján egy lyukat és abba tesznek egy tubust. Na ezt otthon is tisztogatni kell ilyen taposós szívóval meg néha be kell menni cserére meg egyebek. És nagyon furcsa lesz az ember nyaka is ugye, mert csak a nyakcsigolyák maradnak, szóval tök vékony . Nem részletezem tovább és a tüdőrákot már le sem írom és a többit sem. Most nem azoktól félsz.
Mindezt úgy írom, hogy én is dohányoztam. Életem legrosszabb döntése volt, hogy rászoktam. Sokszor tele voltam ilyen félelmekkel én is.
Lehet élni a cigi nélkül is, ami akkor elképelhetetlen volt. Most már tudom / nincs gége rákom/. Agyban kell eldönteni, hogy mit akar az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!