Ha az ember nem eszik semmit, és úgy cigizik, akkor verhet gyorsan a szíve/lehet rosszul?
A barátaimmal szóba jött a téma, a fenti kérdés kapcsán. Volt egy anorexiás/diétázós korszakom, amikor nagyon keveset ettem, és sokszor cigiztem is. (Már nem cigizem, illetve most is eszem, épp reggelizem, szóval no problem :) )
A kérdés az: ha valaki nem eszik 8-16-24 óráig semmit vagy nagyon keveset pl csak salátát akkor lehet rosszul az illető cigitől? Én ugyanis ezt éreztem anno:
elszívtam, a cigi felénél elkezdett nagyon gyorsan verni a szívem, majd mintha "lehúzott" volna valami magával, le kellett ülnöm/feküdnöm mert úgy éreztem elájulhatok... de sosem ájultam el csak valami "lehúzott" magával. A gyors szívdobogás elmúlt kb 5-6 perc múlva.
Ez akkor volt amikor tényleg egész nap nem ettem semmit.
A barátaimmal épp próbáltuk kitalálni mitől lehet. Ők azt mondták sosem éreztek ilyet de ők persze rendesen ettek mindig.
Már nem cigizem, nem is óhajtom kipróbálni most ha rendesen kajálok és utána elszívok egy cigit akkor érezném e a gyors szívverést és a "lehúzást" szóval nem tudom...
aki cigizik az segítene? éreztetek már valaha ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!