Anyám ezért nem enged vízipipátvenni mert azt hiszi rosszra akarom használni! Pl. : drogokra! írnátok valamit?
Sperseus
füstölő is? :D azokat én sem csípem :D
@Sperseus
A vizipipánál nem beszélhetünk füstről, mivel égéstermék sincs.
5-8 év múlva úgy fogod szégyellni azt amit ide írtál mint a sz@rt. 15 évesen én sem támogatnám a vizipipa projectet...
Persze ilyenkor a szülő a h.lye meg a s.gg amiért nem ad semmit. Nem csak jogaid vannak. Kötelességed is...
Az izzó szén ahogy áramlik lefelé a levegő, felizzítja a dohányt, ami mivel be van áztatva mézbe vagy ízesített vízbe ezért nem ég hamuvá, de ettől függetlenül égéstermék igen is van, bolti szar persze glicerinbe van áztatva...
Kifogásokat, hamis, vagy egyszerűen tudatlan buta emberektől származó leírásokat lehet keresni a neten tömegével, de ettől még nem lesznek igazak...
Vízipipa mint olyan, legyen akármely felhasználási területe, igen is a dohányzás témakörébe tartozik, és mint ilyen 18 év alatt tilos, aki kiszolgál vele azt pedig a törvény bünteti... Abba ne menjünk bele mennyire tudják ebben az országban betartani az efféle törvényeket, sajnos... Anyukádnak minden joga megvan hozzá, hogy megtiltsa neked a dohányzást, sőt egy a gyerekével picit is törődő szülőtől ez egy minimum elvárás szerintem...
Amúgy a rinyálásra meg annyit, hogy vérzik érted a szívem, én már lassan 20 éve nem kaptam születésnapomra ajándékot... 15 évesen a világ legtermészetesebb dolga, hogy azt hiszed, utálod a szüleidet, én is utáltam őket.. dúlnak benned a hormonok, felnőttnek hiszed magadat, önző vagy, csak magadra gondolsz erről szól a kamaszkor...
Én a helyedben ha van rá pénzem, megvenném a vízipipát, utólag már úgysem fogják kidobni, maximum megtiltják, hogy használd, de persze melyik kamaszgyereknek lehet megtiltani bármit is?
én 16 évesen fogtam a nyáron fűnyírásból keresett húszon pár ezer forintomat, ez 90-es években nagyon jó pénz volt, kb egy középkategóriás fizetés, plussz fogtam anyám ékszereit, bevágtam az egyik felnőtt haverom segítségével a zaciba, kaptam érte még 30ezret, ez az 50 ezer pont elég volt arra, hogy egy ismerősöm ismerőse kicsempésszen belőle Kairóba, ahol is majdnem 1.5 évet csöveztem, koldultam, mire sikerült normális munkát találnom... persze ezt a csövezést ne úgy képzeld el mint itthon a csövesek, az ottaniak akkoriban szinte mind mind fiatal kiszökött fiatalok voltunk, és a turistáktól brutális pénzeket lehetett koldulni...
Rengeteget buliztam, és rengeteg marihuánát fogyasztottam VÍZIPIPÁBÓL így aztán elsőkézből állítom, hogy van ott égéstermék, csak a víz lehűti, meg picit tisztít rajta, de azért egy végigbulizott éjszaka után, ugyan úgy fájt a levegővétel, mintha elszívtam volna 2 doboz cigit...
néhány meggyőző dolog:
- szertartás-jellegű tevékenység. nem arról szól, hogy hipp-hopp előkapsz egy doboz cigarettát és sorra füstölöd a szálakat, hanem elő kell készítened a pipát, meg kell tömnöd, meg kell töltened vízzel, a szén gyulladása is időbe telik... így aztán nem arról van szó, hogy naponta többször rágyújtasz, hanem pl. hétvégenként egyszer.
- nem büdös. füstöl, de nem büdös. sőt, aromás illata-íze van. nem lesz bűzös a ruhád, a leheleted, az ujjvégeid sem szaglanak már messziről.
- a víz valamennyire lehűti a füstöt. (ha jégkockát dobsz bele egy-két darabot, akkor még hűvösebb lesz, mint sima vízzel.) nem ég össze a torkod, mikor szívod - cigarettánál ez előfordulhat.
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!