Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Anyám ezért nem enged vízipipá...

Anyám ezért nem enged vízipipátvenni mert azt hiszi rosszra akarom használni! Pl. : drogokra! írnátok valamit?

Figyelt kérdés
én azt szeretném hogy írjatok valamit ami meggyőző hogy nem lehet ilyesmire használni vagy bármit ha tudtok!
2013. máj. 15. 17:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Sperseus

füstölő is? :D azokat én sem csípem :D

2013. máj. 16. 22:25
 12/21 anonim ***** válasza:
semmi ami füstöl:)
2013. máj. 17. 06:45
 13/21 anonim ***** válasza:

@Sperseus

A vizipipánál nem beszélhetünk füstről, mivel égéstermék sincs.

2013. máj. 17. 12:54
 14/21 anonim ***** válasza:
akkor azaz izzó széndarabka a tetején mégis mit csinál?
2013. máj. 17. 13:03
 15/21 A kérdező kommentje:
én is ezért vagyok kiakadva mert nekem is volt olyan oszttársam akinek vlt vizipipája és elis vihette a suliba az anya megengedte! de mióta anyám megismerkedett egy pasival és ott lakunk nála azóta ő is hülye a pasija is hülye és tök ergyedül vagyok akkor még át iratott egy másik suliba is a szülinapomra nem kaptam semmi a márc 30 adikán volt és akkor sem kaptam semmi és most kértem tőle a pénzemet vissza amit régen kért tőlem én pedig azt mondtam neki hogy oda adom ade akkor kamattal ésmost adta vissza ezt is kikellet erőszakolnom belőle iszonyatosan utálok itt élni ! egyszer látta hogy sírok megsajnált és én mondtam neki hogy elszeretnék költözni erre meg ő hogy jólvan keress valami megoldást és most egy hónap mulva az egészet elfelejtette! gyülőlöm őket!
2013. máj. 17. 13:11
 16/21 anonim ***** válasza:

5-8 év múlva úgy fogod szégyellni azt amit ide írtál mint a sz@rt. 15 évesen én sem támogatnám a vizipipa projectet...

Persze ilyenkor a szülő a h.lye meg a s.gg amiért nem ad semmit. Nem csak jogaid vannak. Kötelességed is...

2013. máj. 17. 14:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Az izzó szén ahogy áramlik lefelé a levegő, felizzítja a dohányt, ami mivel be van áztatva mézbe vagy ízesített vízbe ezért nem ég hamuvá, de ettől függetlenül égéstermék igen is van, bolti szar persze glicerinbe van áztatva...

Kifogásokat, hamis, vagy egyszerűen tudatlan buta emberektől származó leírásokat lehet keresni a neten tömegével, de ettől még nem lesznek igazak...

Vízipipa mint olyan, legyen akármely felhasználási területe, igen is a dohányzás témakörébe tartozik, és mint ilyen 18 év alatt tilos, aki kiszolgál vele azt pedig a törvény bünteti... Abba ne menjünk bele mennyire tudják ebben az országban betartani az efféle törvényeket, sajnos... Anyukádnak minden joga megvan hozzá, hogy megtiltsa neked a dohányzást, sőt egy a gyerekével picit is törődő szülőtől ez egy minimum elvárás szerintem...

Amúgy a rinyálásra meg annyit, hogy vérzik érted a szívem, én már lassan 20 éve nem kaptam születésnapomra ajándékot... 15 évesen a világ legtermészetesebb dolga, hogy azt hiszed, utálod a szüleidet, én is utáltam őket.. dúlnak benned a hormonok, felnőttnek hiszed magadat, önző vagy, csak magadra gondolsz erről szól a kamaszkor...

Én a helyedben ha van rá pénzem, megvenném a vízipipát, utólag már úgysem fogják kidobni, maximum megtiltják, hogy használd, de persze melyik kamaszgyereknek lehet megtiltani bármit is?

én 16 évesen fogtam a nyáron fűnyírásból keresett húszon pár ezer forintomat, ez 90-es években nagyon jó pénz volt, kb egy középkategóriás fizetés, plussz fogtam anyám ékszereit, bevágtam az egyik felnőtt haverom segítségével a zaciba, kaptam érte még 30ezret, ez az 50 ezer pont elég volt arra, hogy egy ismerősöm ismerőse kicsempésszen belőle Kairóba, ahol is majdnem 1.5 évet csöveztem, koldultam, mire sikerült normális munkát találnom... persze ezt a csövezést ne úgy képzeld el mint itthon a csövesek, az ottaniak akkoriban szinte mind mind fiatal kiszökött fiatalok voltunk, és a turistáktól brutális pénzeket lehetett koldulni...

Rengeteget buliztam, és rengeteg marihuánát fogyasztottam VÍZIPIPÁBÓL így aztán elsőkézből állítom, hogy van ott égéstermék, csak a víz lehűti, meg picit tisztít rajta, de azért egy végigbulizott éjszaka után, ugyan úgy fájt a levegővétel, mintha elszívtam volna 2 doboz cigit...

2013. máj. 17. 14:49
 18/21 anonim ***** válasza:

néhány meggyőző dolog:

- szertartás-jellegű tevékenység. nem arról szól, hogy hipp-hopp előkapsz egy doboz cigarettát és sorra füstölöd a szálakat, hanem elő kell készítened a pipát, meg kell tömnöd, meg kell töltened vízzel, a szén gyulladása is időbe telik... így aztán nem arról van szó, hogy naponta többször rágyújtasz, hanem pl. hétvégenként egyszer.

- nem büdös. füstöl, de nem büdös. sőt, aromás illata-íze van. nem lesz bűzös a ruhád, a leheleted, az ujjvégeid sem szaglanak már messziről.

- a víz valamennyire lehűti a füstöt. (ha jégkockát dobsz bele egy-két darabot, akkor még hűvösebb lesz, mint sima vízzel.) nem ég össze a torkod, mikor szívod - cigarettánál ez előfordulhat.

-

2013. máj. 19. 01:29
 19/21 anonim válasza:
Ezen nem kell csodálkozni, hiszen a szüleink korában nem volt annyira ismert a vízipipa, és beléjük égődött, hogy a dohányzás káros, és 'minden ami füst az öl'. A drogokkal kapcsolatban pedig: persze, ha akrjuk megtömhetjük a vízipipát marihuánával, de ugyanezt sütikbe is szokták tenni (pl. Hollandia). Ilyen alapon az összes cukrázdát be kéne záratni. Győzd meg, hogy pl. a vízipipakővel nem ártalmas a dolog. Sok sikert!
2013. jún. 5. 13:41
 20/21 Hakk. válasza:
mit sír anyád a fűhöz van külön pipa amit amsterdam shopba és ehez hasonló helyeken lehet kapni a vizipipát gondolom ezotéria boltba veszed szóval nem kell féljen mert annyi füvet nem hiszem hogy fogsz venni hogy megtömj egy vizipipát és ha mégis csak sikerülne a tüdőd nem bírná ha azelőtt nem cigiztél szóval nyugodtan meg engedném még magamnak is vennék egyet ja és ha tényleg fűre kéne ajánlom figyelmedbe a SMOKING cp-t bye
2013. nov. 9. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!