Mi a különbség a rendes fű és a herbál között? (elméleti kérdés, nem akarom használni egyiket sem)
A fű (marihuána) egy cannabis sativa nevű növény termős virága. Hatóanyaga a thc ami a bizonyos receptorokra hat a szervezetben. A thc hosszútávon rendkívüli módon károsítja a menóriát és hozzászokást is okoz, viszont nem lehet túladagolni, még nem okozott halálesetet.
A herbál fű teljesen szintetikus anyag amit gyógynövényekbe áztatnak hogy hasonlítson az igazira. A hatóanyaga nem thc hanem egy thc-t utánzó anyag ami ugyanazokra a receptorokra hat mint a thc. A thc-vel ellentétben azonban ez egy nagyon veszélyes anyag ami szívproblémákat okozhat és nem egy halálesetet okozott már.
Herbal: rövidebb ideig, intenzívebben hat, ha túl sokat szívsz olyan leszel mint egy zombi, gyenge és buta leszel tőle egy darabig.
Kera: Hosszabb ideig /kb:2óra/ kellemesebb, nemtudod túl szívni magad max elalszol tőle
Hű, ez jó kérdés. Mivel ez egy elég új keletű drog, ráadásul sok helyen legális is, még nem nagyon készültek róla tanulmányok. Amit én személyes tapasztalatból el tudok mondani, hogy haverom 2-3 év intenzív használat után, most szívritmuszavarral küzködik. 22 éves...
Én is kipróbáltam anno, és szerintem a szívre igen veszélyes, mivel úgy felemeli a vérnyomásod, hogy ihaj. Az én szívem úgy vert tőle, hogy azt hittem, menten kiugrik. Remegtem, izzadtam... Szóval szerintem nem jó játék. Nem vagyok benne biztos, hogy a haversrácnál a herbál váltotta ki a szívritmuszavart, de szerintem esélyes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!