Nicorette rágógumit pontosan hogyan kell használni?
Azt írja, hogy: Fontos a helyes rágástechnika.
A szájba vett Nicorette rágógumit lassan, 1-1 rágás között néhány másodperc szünetet tartva kell a rágást elkezdeni. 8-10 rágás után 1-2 percre a rágógumit a nyelv alatt, vagy a szájban kell tartani. 8-10 ismételt rágás után újabb 1-2 perc szünetet kell tartani. A rágást 30 percig kell folytatni.
Amit nem értek: rágás, szájban tartás, rágás, szájban tartás és ez végig VAGY rágás szájban tartás, rágás, szájban tartás és utána már rághatom végig?
Gondolom az előttem szólók nem is próbálták még..
Én igen igy leirom neked..
Jó ha betartod az útmutatót, mert...: HA NEM UGY CSINÁLOD AHOGY LEÍRTÁK FÁJNI FOG A TORKOD ILLETVE ÉGNI FOG A GYOMROD TŐLE NAGYON!!!! Ez komoly. Azért kell szünetet tartani a rágások közt hogy ne oldódjon ki anyi hatóanyag,mert ha ugy rágod mint a sima rágót sok fog kioldódni egyszerre és az a fent említett tünetek oka. Hidd el, nagyon rosz lesz..
Az én tapasztalatom az hogy ha kb 10-15 percig ugy rágod ahogy leírták utánna már rághatod ahogy akarod már nem lesz ilyen gond. Szóval rágás-szünet -rágász-szünet 15 percig aztán meg mindegy.. SOk sikert, kitartást!!
nekem hónapokra kilőte az ízérzékelésemet, volt mikor el is ájultam tőle majdnem, ráadásul ahelyett, hogy leszoktatott volna, csk hozzászoktatott egy nagyobb mennyiségü nikotinhoz, így a kezelés után már nem 1 dobozzal szívtam naponta hanem 2 ővel... én a helyedben nem rágnám...
amivel sikerült végül leszoknom az Allen Carr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!