Oké akkor most ez hogy is van? 10 hete nem dohányzom,2 hétig nicorette-t rágtam, ami nagyon hasznos dolog.8 hete nikotin mentes vagyok.
Gratulálok!
A sóvárgást sajnos amolyan emlékeztető ingerek is beindítják, amik a cigarettához kötődtek. Csökkenni és ritkulni fognak. Tarts ki! :))
Én 7 hónapja nem dohányzom, de néha még mindig elkap a "vágy", de lebeszélem magam. Viszont amire nagyon büszke vagyok, hogy ha megkínálnak ellen tudok állni, ami régen nem volt elmondható, és mindig ahhoz vezetett, hogy visszaszoktam, de most erős leszek, és legyőzöm azt a rohadt nikotin szörnyet, bármi áron!
Ha igazán akarod menni fog!
Első, de elfog valaha múlni?MErt ha nem én inkább visszaszokok.Te meddig dohányoztál?
Második gondolom olvastad Allen Carr könyvét :D Nem kötekedés, de ha 7 hónap után is néha elkap a vágy, akkor sajnos nem a könyv által leírtak szerint cselekszel, ahogy én sem.Milyen gyakran törnek rád a rágyujthatnék rohamok?
Szia! Igen olvastam a könyvet, és nagyon sokat segített. Olyan helyzetekben kap csak el egy kicsit a rágyújthatnék, amikor mondjuk családi összejövetelen iszok egy keveset és valaki rágyújt, de csak úgy már nem.
Sokat segített az a tanács, hogy képzeljem el valami undorító szörnyként a cigit, és gondolatban öljem meg. Ne szokj vissza, csak pusztítsd el a fejedben lévő cigi szörnyet, akárhányszor elő akar jönni, mert a nikotintól megszabadultál már, de a pszihés függést ezerszer nehezebb leküzdeni! És valóban nagy büszkeséggel tölt el, hogy ha látok valakit pl. leszállni a buszról, és az első dolga a cigi, de nekem már nem! Én is ilyen voltam. Mielőtt bementem valahova előtte kellett egy cigi, ha végeztem a dolgommal, akkor azért, borzalmas volt, de engem nem fog soha többet visszacsábítani a kis aljas! Nem leszek soha többet a "rabszolgája"!
Kitartás, menni fog neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!