Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Anyám ezért nem enged vízipipá...

Anyám ezért nem enged vízipipátvenni mert azt hiszi rosszra akarom használni! Pl. : drogokra! írnátok valamit?

Figyelt kérdés
én azt szeretném hogy írjatok valamit ami meggyőző hogy nem lehet ilyesmire használni vagy bármit ha tudtok!
2013. máj. 15. 17:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

és mégis, nem fordult meg a fejedben?

hallgass anyádra, nem hiába tiltott el tőle.

2013. máj. 15. 17:54
 2/21 anonim ***** válasza:
lehet használni ilyenre.. nyilván azért nem engedi meg mert tudja milyenek a mai fiatalok nagyrésze, szívnak, drogoznak stb
2013. máj. 15. 18:03
 3/21 A kérdező kommentje:
nekem megsem fordult a fejembe és nem is szeretném kipróbálni egyáltalán nem!
2013. máj. 15. 20:36
 4/21 A kérdező kommentje:
nem tudom mi a jó benne!
2013. máj. 15. 20:36
 5/21 anonim ***** válasza:

Ha édesanyád ezt a fejébe vette, akkor te nem fogod ennek ellenkezőjéről meggyőzni. Ezt ne mond neki, de le eshetne neki a tantusz hogy ahhoz hogy drogozz marhára nem szükséges egy vizipipa, 1000 más formája is van a drogfogyasztásnak. xD

Amúgy a korodat tudhatjuk?

2013. máj. 15. 23:11
 6/21 anonim ***** válasza:
én sem engedném a fiamnak, hogy a dohányzás bármely formájára pénzt költsön 18 éves koráig, utána a saját pénzébõl úgy rongálja magát ahogy akarja, de a lakásomból akkor is ki lenne tíltva mibden büdös füstokádó készülék:)
2013. máj. 16. 11:43
 7/21 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok!
2013. máj. 16. 14:11
 8/21 anonim ***** válasza:

@Sperseus

A vizipipa nem büdös. ;)

2013. máj. 16. 14:18
 9/21 anonim ***** válasza:
számomra büdös minden ami füstöl, nincs kompromisszum
2013. máj. 16. 14:42
 10/21 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok, nekem megengedték. Igazából egyedül csak 3-szor használtam, pedig március óta van meg. Mindig baráttal használtam csak.. Igazából tudják, hogy nem csinálok hülyeséget, eddig ilyen szempontból nem csalódtam bennem sosem, mert utálom az összes dohányterméket ezen kívül.Igazából az irritáló szaguk miatt nem is próbáltam még ki őket, amit pozitívumnak tartok, szóval én sem a dohányzás helyettesítése miatt használom. Ha kell egy kiselőadás nekik, hogy megengedjék, akkor írj^^
2013. máj. 16. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!