Kedd reggel elkezdtem használni a Nicorett közepes tapaszát. Azota nem gyujtottam rá. Általában reggel "borzaszto"/a tapasz felrakása/elött, mert ez volt a bevett szokás reggel kávé-cigi. Ezt valahogy elfogom tudni hagyni?
15évig dohányoztam most tényleg eltökélt vagyok,és ugy érzem megy is mert ennyi ideig még sosem birtam,létezik hogy a tapasz ilyen jo?és a gyogyszerész azt mondta hogy még jövöhéten is a közepes fokozat,és utána a leggyengébb,mjad egyet vegyek itthonra tartaléknak ha még ezután is rámjönne.
Amikor rám jön hogy rágyujtanék mit tegyek?
Nem szoktam levenni a tapaszt éjszakára sem, van hatása reggel is. Amikor (reggeli kávé) úgy érzem, ölni tudnék egy cigiért, akkor bekapok egy nikotinos rágót. Nem javasolják a kettőt együtt, de napi 1 rágóval biztosítom magam az elcsábulás ellen. Több mint 30 éves megszokást legyőzni, nem könnyű. Nekem eddig 10-szer sikerült. :)
Most megint eltökélt vagyok én is...
16 óra a hatóideje. DE!! Éjszakára vedd le, mert zavarhatja a nikotin pótlás az alvásodat. Ha reggel felrakod, estig eltelik a 16 óra. Akkor hogy zavarja az alvásodat?
Üzlet. Másnap reggel ragassz fel újat.
24 óránként cserélem, van amikor még több ideig van egy felragasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!