Mennyi idő alatt lehet leszokni a cigiről?
Ugy értem mennyi idő után múlik el a nikotin utáni vágy?
Én 1 hete nem gyújtottam rá, sokkal jobb a közérzetem, jó ize van a számnak, finomabbak az ételek, nincs cigi szaga a kezemnek meg a ruháimnak, szóval sokkal jobb nélküle, de nagyon nehéz megállnom hogy ne gyújtsak rá. Nagyon durván büdösnek érzem így a cigiseket,ez is egy plusz indok, amiért nem akarok újra rágyújtani, de iszonyat nehéz. :S Mennyi idő után csillapodik ez az érzés? (kb. 5 évig dohányoztam.)
Jó úton jársz, csak így tovább! Gratulálok!
Azt nem tudom, mennyi idő kell a leszokáshoz, nálam a dohányzás csak alkalmi időtöltés, nem függőség, bármikor abba tudtam hagyni, bármennyi időre: 3 hétre, 3 hónapra, fél évre, mindegy volt. Mostanában 1 doboz cigi 4-5 hónapig elég, van, hogy egy este elmegy 5-10 szál, aztán hónapokig semmi, nem is hiányzik.
2.! Köszi a támogatast :)
Amúgy nálam is így indult, mint nálad, eleinte pár hónapig elég volt 1 doboz, ráadasul akkoriban csak gyenge fajtát vettem. De kolis lettem és elindultam a lejtőn. Mármint a cigizés szempontjából. :D
Ha egy hétig kibírtad, van esély. Kb. egy hónapig időnként rendkívül heves rohamok jelentkezhetnek.
Aztán egyre gyengül. Egy év múlva már nem is kívánod, de ha rágyújtasz, könnyű visszaesni.
Segíthet, ha valami számodra rendkívül rosszra gondolsz.
Mondjuk egy ártatlan tehénre, amin tesztet hajtanak végre és az kétségbeesve próbál szabadulni a rákényszerített füsttől, vagy ha arra gondolsz, hogy rágyújtasz és az agyadban megpattan egy ér, lebénulsz, nyomorékká válsz.
Minden ilyen beképzelés segítheti a makacsságod, ami nélkül nehéz dolgod lenne.
Csak keményen, sokaknak sikerül, akarat dolga és a leszokáshoz sok sikert kívánok.
Már 1 hónapja cigi nélkül! :))
Köszi a válaszokat és a biztatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!