Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő alatt lehet leszokn...

Mennyi idő alatt lehet leszokni a cigiről?

Figyelt kérdés

Ugy értem mennyi idő után múlik el a nikotin utáni vágy?

Én 1 hete nem gyújtottam rá, sokkal jobb a közérzetem, jó ize van a számnak, finomabbak az ételek, nincs cigi szaga a kezemnek meg a ruháimnak, szóval sokkal jobb nélküle, de nagyon nehéz megállnom hogy ne gyújtsak rá. Nagyon durván büdösnek érzem így a cigiseket,ez is egy plusz indok, amiért nem akarok újra rágyújtani, de iszonyat nehéz. :S Mennyi idő után csillapodik ez az érzés? (kb. 5 évig dohányoztam.)

2013. máj. 11. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Milyen fajtát szívtál? Naponta mennyit? F/29
2013. máj. 11. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó úton jársz, csak így tovább! Gratulálok!

Azt nem tudom, mennyi idő kell a leszokáshoz, nálam a dohányzás csak alkalmi időtöltés, nem függőség, bármikor abba tudtam hagyni, bármennyi időre: 3 hétre, 3 hónapra, fél évre, mindegy volt. Mostanában 1 doboz cigi 4-5 hónapig elég, van, hogy egy este elmegy 5-10 szál, aztán hónapokig semmi, nem is hiányzik.

2013. máj. 11. 15:54
 3/11 A kérdező kommentje:
21 vagyok,
2013. máj. 11. 16:23
 4/11 A kérdező kommentje:
piros vagy kék cigit szoktam szívni, szóval a legerőssebbeket. :S Heti 3-4 doboz szokott elmenni, de buliban egy egész doboz is.
2013. máj. 11. 16:25
 5/11 A kérdező kommentje:

2.! Köszi a támogatast :)

Amúgy nálam is így indult, mint nálad, eleinte pár hónapig elég volt 1 doboz, ráadasul akkoriban csak gyenge fajtát vettem. De kolis lettem és elindultam a lejtőn. Mármint a cigizés szempontjából. :D

2013. máj. 11. 16:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, grat csak így tovább te vagy az erősebb,elszánt vagy menni fog:) Nem fogsz így járni [link] a felszabaduló pénzből bármilyen hasznos dolgot vehetsz. F/29
2013. máj. 11. 18:41
 7/11 sunnyface válasza:
Akaraterődtől függ az egész, ismerősöm napi 2 doboz piros Malbiról egyik napról a másikra leszokott, nekem 1 dobozzal sem megy...(:
2013. máj. 12. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy hétig kibírtad, van esély. Kb. egy hónapig időnként rendkívül heves rohamok jelentkezhetnek.

Aztán egyre gyengül. Egy év múlva már nem is kívánod, de ha rágyújtasz, könnyű visszaesni.

Segíthet, ha valami számodra rendkívül rosszra gondolsz.

Mondjuk egy ártatlan tehénre, amin tesztet hajtanak végre és az kétségbeesve próbál szabadulni a rákényszerített füsttől, vagy ha arra gondolsz, hogy rágyújtasz és az agyadban megpattan egy ér, lebénulsz, nyomorékká válsz.

Minden ilyen beképzelés segítheti a makacsságod, ami nélkül nehéz dolgod lenne.

Csak keményen, sokaknak sikerül, akarat dolga és a leszokáshoz sok sikert kívánok.

2013. máj. 27. 14:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Már 1 hónapja cigi nélkül! :))

Köszi a válaszokat és a biztatást! :)

2013. jún. 2. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
szia, sok sikert és szurkolok. mi a barátommal szülinapja alkalmából letettük a cigit. az első pár nap nehéz volt, utána jól éreztem magam, el kezdtem hízni, aminek nagyon örültem, mert amióta cigizek azóta küzdök vele. jól voltam, azt három hónap után rágyújtottunk :( egyszer, azt egy hét múlva még egyszer, utána eldöntöttük csak otthon, kb napi 3-4 szál, utána meg visszaszoktunk teljesen. nagyon jól csinálod, persze ha még mindig nem cigizel, és vigyázz ne is próbáld meg.
2013. júl. 28. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!