Mi a helyzet a fűvel?
Lóf*szt, az USA csomó államában már dekriminalizált, 3-ban pedig teljesen legális. Ahol dekriminalizált, ott orvos írhatja fel, de sok pénzből biztos a recept (vagyis weed card, ún. fűkártya) is megoldható, hogy meglegyen. Az meg már egy másik törvény megkerülése, és itt kezdődhet a demokrácia és szemhunyás...
Amúgy Khalifát el is kapták, azt hiszem Oregon államban, mikor füvezett, és nem sok kellett, hogy bevarrják (gondolom, itt is a pénz döntött bíróság helyett, de ez van, megeteheti).
Masodik valaszadonak:
Mar ne haragudj, melyik 3 allamban teljesen legalis? Errol meg nem hallottam. Medical Marijuanarol igen, de ez nekem uj, pedig itt elek.
Itt leír egy államot (Colorado), aki legalizálta (ezen kívül úgy tudom, legális azóta California-ban és Washingtonban is. Mellesleg a medical marijuana is gyakorlatilag legális, hiszen az orvos sokmindenkinek felírja, szinte bármilyen bajra... Ezt nevezik a törvényben kiskapunak, ami jelen esetben elég nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!