Most akkor mondja meg valaki, hogy mi a helyzet? Melyik a károsabb, a vizipipa, vagy a dohányzás?
Az első válaszolónak annyiban nincs igaza, hogy a cigaretta égéstermékei csak a cigaretta szívásánál kerülnek a tüdőbe.
A vízipipa sosem látott cigarettát... sem papír, sem másmilyen formában.
Szerintem is károsabb a cigi a kátrány miatt. Azonkívül. A vízipipázás egy esemény, teázással, beszélgetéssel. Hosszú előkészületet igényel. Nem úgy megy, hogy kiszaladok és rágyújtok, egy nap akár 20szor. Emiatt is károsabb a cigi szerintem.
És a vízipipára sokkal de sokkal nehezebb rászokni, pont amiatt, hogy nem olyan gyakran él vele az ember.
Egy sosem dohányzó, ám 3-4 havonta vízipipázó nő voltam :)
na figyelj. vannak azok a kamu hírek, hogy 1órányi vizipipázás = 100szál cigi elszívásával......
azt mondom azoknak az embereknek, akik ezt állítják, hogy szívjanak el 1óra alatt 100szál cigit... tuti, hogy összeesnének a sok nikotintól...
Káros mind a kettő, de a vizipipa sokkal kisebb mértékben. Meg olvasd csak el, hogy mi van a dobozukra írva.... Egy szál cigiben átlagosan 6-7mg nikotin van. Egy 50grammos vizipipadohányban meg 0.5%....
tények, matek, és józan paraszti ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!