Lehetséges a rászokás akkor, ha még egy szálat se szívtam?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre erősebb késztetést érzek, hogy elszívjak egy szál cigit legalább. Nem dohányzom és körülöttem se senki. Mégis, szinte egész nap ez jár a fejemben. Hogy lehet ez? Volt már másnak is ilyen?
24 éves vagyok, férfi
2013. ápr. 28. 01:22
1/15 fersk válasza:
Későn érő típus lennél? Hormonok, férfiasodás stb...:))
Jobb későn, mint soha!
Én 50 éve dohányzom, de még nem éreztem késztetést a leszokásra, bár anyagi nyomásgyakorlás az fokozódik.:(
NO PASARAN!
2/15 anonim válasza:
Nem vagy rászokva, csak a szertartás/hangulata miatt érdekel. Én 19évesen próbáltam ki először kék multival, pár év múlva újra gyújtottam, nem szoktam rá, ritkán gyújtok narancs pallmallra. Szeretnéd kipróbálni? F/29
3/15 anonim válasza:
" Lehetséges a rászokás akkor, ha még egy szálat se szívtam? " - Persze, elvégre minden szokás kezdődik valahol, lényegtelen az életkor ilyen szempontból, akárhány évesen rálehet szokni.
4/15 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok 1 ideje, bár van amikor a környezetemben szívják. 17L
5/15 A kérdező kommentje:
1. igen, már elkezdett erősödni az arcszőrzetem is. örülök neki, mint majom a faszának
2013. ápr. 28. 18:43
6/15 A kérdező kommentje:
2. lehet hogy kipróbálnám, de valószínűleg rászoknék
2013. ápr. 28. 18:44
7/15 fersk válasza:
Ne félj a rászokástól. Mark Twain szerint leszokni még könnyebb, ő vagy ezerszer leszokott.:)
8/15 anonim válasza:
Én nekem is azon jár az eszem nagyon érdekel. Normális családban nevelkedek és apa megmondta ha rá szeretnék gyújtani szóljak neki majd megveszi. már majdnem szóltam is. De azon is gondolkodom hogy melyik a jobb ha nem fogadom szót vagy ha szót fogadom 10 éves vagyok
9/15 anonim válasza:
Utolsó : Várj 18ig a kipróbálással. F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!