Az normális, hogy már másfél éve nem dohányzom, de időnként kb.2 havonta 1-2 órára rámtör a vágy, hogy cigizzek?
Tavalyelőtt ősz óta egyszersem gyújtottam rá. Amikor cigiztem akkor sem voltam nagy dohányos, kb. 2-3 naponta elszívtam egy szálat, főleg, ha kicsit szomorú voltam, mert a ritka dohányzás miatt minden elszívott cigi narkónak érződött, mintha berúgtam volna, csak kellemesebb. Azóta olyan 2-3 havonta rám szokott jönni, hogy cigizni kéne és mellé kellemes emlékek jutnak eszembe abból az időszakból, amikor cigiztem, aztán elmúlik a vágy.
Ez normális? Más leszokók tapasztaltatok ilyet? Meddig tartott?
Sajnos normális. A párom is így van, ő egy éve szokott le.
De van olyan ismerősöm,aki már 30 éve letette a cigit, és még mindig néha megkívánja. Szóval ezzel meg kell tanulni együtt élni.
Nem tudom ki hogy volt vele, de én még mint egyáltalán nemdohányzó fiatal is megkívántam. Pl. amikor nagypapám cigarettázott (pedig Munkást szívott:)). Kellemesnek éreztem a "bagó" illatát.
Aztán rá is szoktam, ahogy kell, aztán leszoktam és én is időnként erős vágyat érzek, hogy elszívjak egy-egy szálat...persze lényegesen jobb nem dohányozni, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!