Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért érzem mindig rosszul...

Miért érzem mindig rosszul magam amikor betépek?

Figyelt kérdés
Régebben is szívtam ès akkor is rossz volt kicsit. Most egy év után újra marihuanat szivtunk haverokkal ők jól voltak rohogtek meg minden én meg szarul voltam. Teljesen szorongtam és állandóan azt mondogattam hogy csinàljunk màr valamit mert szarul érzem magam. Hanyingerem is volt. Elaludtam eg vödörrel a fejemen, 1 óra mulva jól voltam.4 órának éreztem. Haverjaimnak ez volt az elsõ

2013. ápr. 14. 04:40
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Azért, mert ezeknek az anyagoknak a bevitele ÁRTALMAS a szervezetednek, ezek mérgek, nem véletlenül irtják tűzzel vassal az összes drogozást.

Én nem értek hozzá, nem tudom, hogy ez "kemény" vagy "könnyű" drog, nekem egyszerűen az a véleményem, hogy simán kihagyható az életből. Nem tudom, hogy miféle tudatmódosítás lehet az, amiért ennyire odavannak százmilliószám az emberek. De ez a "betépés" nem a természetes, egészséges "üzemmódja" a testednek.

No nem kell egy képmutató álszent scheggfejnek tartani, nem vagyok egy szent és egy csupa jóság. Fiatalon én is kipróbáltam sokmindent, de nem lettem függő, mert ami nekem nem volt jó, arról eldöntöttem, hogy nem jó és kész. Ilyen egyszerű.

Drogszerűséggel egyszer kerültem kapcsolatba, az ilyen fehér por volt, amit felporszívóztunk az orrunkba szívószállal. És na bumm! Fenn maradtunk tőle éjjel és valamivel aktívabbnak éreztem magam "oszt" ennyi. De nem igényeltem/igénylem folytatni. Neked is ezt ajánlom.

2013. ápr. 14. 06:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenki egyformán reagál ugyanarra a szerre. Ismered a közmondást: ami az egyiknek orvosság, a másiknak méreg (bár jelen esetben mindenkinek méreg csak van aki jól érzi magát tőle.

Azt javaslom ne próbálkozz vele többet, mert nem vált be. Fogadd el hogy ezt nem neked találták ki!

2013. ápr. 14. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
1-es, ki kell ábrándítsalak: a marihuána vaporizerből való fogyasztása egyáltalán nem káros. A vaporizer épp annyira melegíti fel a marihuánát, hogy abból a pszichoaktív hatóanyagok elpárologjanak, a káros, karcinogén anyagok viszont nem, és - révén nincs égés - még füst sem keletkezik.
2013. ápr. 15. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

"1-es, ki kell ábrándítsalak: a marihuána vaporizerből való fogyasztása egyáltalán nem káros. "

Azért azt nem hiszem, hogy egészséges, hogy még jót is tenne.

2013. ápr. 17. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jót tesz. Megöli a rákos sejteket, a rákos betegeknek fájdalomcsillapítóként, altatóként, étvágygerjesztőként szokták adni, valamint a khemoterápia mellékhatásait is mérsékli. A kendermag 80 %-a növényi fehérje, és igen gazdag A, B és E vitaminban. Ha nem hiszed, nézz utána. :)
2013. ápr. 17. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

;)

2013. ápr. 17. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak lövése sincs a dolgokról, mivel a THC bevitele a szervezetbe nem ártalmas.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, gondolom cigiből szívtátok és a nikotin miatt érezhetted rosszul magad, főleg ha mellette nem dohányzol.

2013. ápr. 17. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik válaszolónak sincs igaza. A fű hatása az hogy az éppen aktuális érzelmi állapotodat fokozza. Ha jókedvűen szívsz akkor nagyon jókedvű leszel. Ha szorongással vagy tele, akkor nagyon erős lesz a szorongás.

A cigifüst nem okoz olyan jellegű rosszullétet mint amit írtál. Attól max 5 percig szédülsz esetleg egy kis hányingerrel.

2013. ápr. 17. 16:54
 9/9 anonim válasza:

A fű azt a lelki állapotot erősíti fel,ami az adott pillanatban uralkodik rajtad.

Ha jó kedved van,akkor mosolyogsz röhögsz. Előfordul,hogy "berosszul" tőle az ember. Ritka eset. :)

2013. máj. 14. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!