Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért lettem rosszul a cigaret...

Miért lettem rosszul a cigarettától?

Figyelt kérdés
Csak félig szoktam letüdőzni a cigarettát, füst egy részét kifújom, a többit pedig letüdőzöm. Nem vagyok függő, csak néha szívok kávé mellé, nálam egy doboz cigaretta körülbelül 2 hét alatt fogy el. Tegnap éjjel befejeztem a vacsorát, ittam kávét, és teljesen letüdőztem a cigarettát, nem csak félig, ahogy szoktam. elég rosszul lettem tőle, szédültem, alig bírtam felkelni a székből. Olyan volt, mintha valaki több napig nem enne, és utána próbálna valami kemény fizikai munkát végezni. Rosszul lesz, ájulás szélére kerül. Én is így éreztem magam, pedig ettem rendesen, és körülbelül 6 szálat szívtam el. mitől volt ez?

2012. dec. 11. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem értem a csodálkozásodat. A cigaretta tele van olyan anyagokkal, amiktől minden okod megvan rosszul lenni, az a csoda, ha nem leszel.
2012. dec. 11. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, de eddig semmi bajom nem volt tőle. Ilyen jelegű problémáim nem voltak, és az ismerőseim közül sem senkinek.
2012. dec. 11. 19:20
 3/4 anonim válasza:
Enyhe nikotinmérgezes! Nem nagy ügy hamar elmúlik !
2012. dec. 11. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nikotinmérgezés+oxigénhiány kombó, a rendszeres dohányosok minden reggeli első szálnál elszédülnek.:) Ez kb. 1, de legfeljebb 3 percen belül enyhül/elmúlik.

Ha ez gyakran előfordul, akkor szívjál gyengébbet.

2013. febr. 26. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!