Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet, hogy már rosszul esik...

Lehet, hogy már rosszul esik a cigi és elutasítja a tudatalattim?

Figyelt kérdés

június óta egyszer sem gyújtottam rá nyáron sem egyáltalán.. most elkezdődött a suli és úgy éreztem, ahogy a buszmegben cigiznek nekem is jól esne.. de mivel magnak nem akartam venni így kértem barátnőmtől de ő azt mondta mivel ennyi ideje nem ezután se és nem adott.. ma elvettem egyet haveromtól.. már kívántam is most nemrég elszívtam.. de nem volt jó érzés..mármint nem úgy mint régebben..rossz volt kaparta a torkom még most is..lehet már elszoktam tőle? vagy csak elutasítja a "tudatalattim"?..

amúgy lucky strike volt elég erős szóval az is lehet, hogy ezért?.

2012. szept. 6. 20:15
 1/2 anonim válasza:
Csak elszoktál tőle.. Velem is volt ilyen. Főleg ,ha nagy kihagyás után egy erőset szívsz.
2012. szept. 6. 22:18
 2/2 anonim válasza:

Ha már ennyit kibírtál cigi nélkül, érdemes lenne leszoknod, igaza volt a barátnődnek, hogy nem adott.

Amúgy normális, hogy elszoksz tőle, mikor még cigiztem volt úgy, hogy 1-2 nap kihagyás után az első száltól minden bajom lett, szédültem, túl erősnek éreztem.

2012. szept. 7. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!