Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készen állok a továbblépésre, de a tudatalattim mért nem tud elszakadni?
Kezdem az elejéről hogy mindenki értse, 1 évvel ezelött megismertem egy lányt és egyben a szerelmet is, csodás volt minden nagyon szerettük egymást viszont én durván elcsesztem ( nem megcsaltam,ez lényegtelen) a lány azonnal a tudtomra adta hogy vége ennyi volt, én persze ezt nem értettem meg folyton irtam neki és a barátnöinek fbon aminek köszönhetöen leis töröltek stb..
egyszerüen nem birtam felfogni, föleg hogy tudtam hogy szeretni még szeret, smseket irtam neki persze ne ugy képzeljétek hogy zaklattam csak napi 1-1 bocsánat kérő vagy hasonlo, ekkort irt egy levelet amiben már szinte könyörgött hogy ne irjak neki mert elakar feleljteni és igy nem megy, borzalmas érzrés volt, arra gondoltam hogy hogy birhat elfelejteni de mindenestre befejztem neki az irogatást azonban az hogy elfelejtsem eszem ágába se jutott az érzés, a gondolat hogy nem szeret és lesz mása borzalmas volt ezért egy vmilyen szintü kis álom világba kezdtem élni ő votl továbbra is a háttérképem olvasgattam ez smseit stb...haverok mondták h lépjek tovább, mentünk bulizni szorakozni de ahol tudtam hogy nem lesz ott Ő oda nem is volt kedvem menni, de pl ha megtudtam hogy becsekkolt füredről ha vki felalanlotta volna hogy nézzünk le a balcsira futottam volna hogy hátha láthom, kicsit talán már beteges is voltam
aztán a multkor egyik buliba megláttam egy sráccal kézen fogva öleltették egymást néha szájra puszi, ugy éreztem a világ dőlt össze, decemberben szakitottunk most pedig szeptember van és én most fogtam csak fel hogy vége, ezután 180fokos fordultatot vettem. töröltem a képeit smseit már nem akarom hogy szó legyen róla , nem akarom látni most viselkedek ugy ahogy a szakitás után kell...
persze iszonyuan fáj föleg hogy a lány nagyon szép rengeteg udvarloja volt eddigis, én sem vagyok egy rossz kiállásu fiu, de ez az uj gyerek... kiállo fül nagy orf, abszolut nem az esete épp ezér tudom h nagyon szeretheti.. nem is tudom mi fáj jobban , hogy volt ereje elfeljteni hogy mást szeret másra gondol vagy hogy nekem nincs semmin és kb az egész nyaram elpazaroltam
amikor csak lehet probálom lefoglalni magan h ne rá gondoljak minden fele megyek filmezem facebookozbi nem is akarok ne hogy meglássak roluk vmit de folyton ezzel álmodom... hogy szembe jönnek az utcán hogy látok egy közös fotot roluk és megörit... ha egesznap probalok minimálisan rá gondolni mért jön folyton elö álmomba és mit lehet ez ellen tenni?
amugy nektek mi volt az ami segitett elfeljteni? egy másik kapcsolaton kivül, arra most nem vàgyom..
18/ f bocsi hogy hosszu lett...
Sajnos nem olyan könnyü egy szerelmet elfelejteni , nekem is az elsö szerelem majdnem 1 éve ért véget , ö hamar túl lépett rajtam , 1,5 hét után lett baratnője akivel még mindig együtt vannak , nekem nagyon rossz volt őket együtt látni.Én is mindig oda jártam szórakozni , ahol tudtam , h ő is ott lesz , de ennek semmi értelme. Én nem akartam újj kapcsolatba kezdeni mert szerintem nem korrekt. Nekem nagyon sokat segitettek a feledésbe a barárok , osztálytársak ,és jártam bulizni.
Egy fél éve nekem is lett párom , úgy éreztem nyitott vagyok egy újj kapcsolatra , még szoktam gondolni a régire , hisz nagyon szerettem , es mai napig ha meglátom , kicsit megdobban a szivem érte , viszont ha belegondolok , h mi lenne ha ki akarna békülni velem , a válasz nem!
Remélem neked is majd fog sikerülni elfelejteni valamennyire , m egy szerelmet végleg elfelejteni nem lehet.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!